Fantasie Compagnie

Ook dit jaar Halloweentocht in Alphense centrum

Ook in 2019 keert de traditionele Halloweentocht terug naar Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 25 oktober organiseert Stichting De Fantasie Compagnie voor de tweede keer de griezeltocht door het Alphense centrum.  

Tijdens de route krijgen de deelnemers op verschillende punten weer snoep en andere lekkernijen, daarnaast kunnen ze ook een hoop griezels tegen het lijf lopen.

De tocht eindigt bij jongerencentrum/poppodium MAX aan de Olympiaweg, hier worden de deelnemers die de route hebben uitgelopen getrakteerd op een heuse Halloweendisco. Voor de ouders is er ook de mogelijkheid om nog iets te drinken.

Dit jaar is er plek voor 800 deelnemers, de tickets zijn net als vorig jaar te krijgen via Alphens.nl. Let op: er is i.v.m. de veiligheid een maximum aantal deelnemers per groep, dit betekent dat iedereen die meeloopt een ticket moet hebben. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport vandaag 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen vandaag 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie vandaag 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Politiek vandaag 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.