Fantasie Compagnie
Evenementen

Ook dit jaar Halloweentocht in Alphense centrum

Ook in 2019 keert de traditionele Halloweentocht terug naar Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 25 oktober organiseert Stichting De Fantasie Compagnie voor de tweede keer de griezeltocht door het Alphense centrum.  

Tijdens de route krijgen de deelnemers op verschillende punten weer snoep en andere lekkernijen, daarnaast kunnen ze ook een hoop griezels tegen het lijf lopen.

De tocht eindigt bij jongerencentrum/poppodium MAX aan de Olympiaweg, hier worden de deelnemers die de route hebben uitgelopen getrakteerd op een heuse Halloweendisco. Voor de ouders is er ook de mogelijkheid om nog iets te drinken.

Dit jaar is er plek voor 800 deelnemers, de tickets zijn net als vorig jaar te krijgen via Alphens.nl. Let op: er is i.v.m. de veiligheid een maximum aantal deelnemers per groep, dit betekent dat iedereen die meeloopt een ticket moet hebben. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.