Advertorial Evenementen

Dit jaar negen horecadeelnemers bij Zomerspektakel

Opnieuw presenteren negen horecadeelnemers zich met uiteenlopende festivalgerechten en drankjes tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op 1, 2 en 3 juni in Alphen aan den Rijn. "Echt fantastisch dat deze horecadeelnemers ja hebben gezegd", vertelt horecaverantwoordelijke Jeroen Beekman.

ALFREDS, Smooth Coffee, Sebastiaan IJs, Restaurant De Dyck, Grand Café Eight, Tommy Kitchen, Fizzi viswinkel, Loek van Vliet keurslager en nieuwkomer Sapori da Stefano doen dit jaar mee. "Sapori da Stefano is onze nieuwkomer en vervangt Dolce Vita. En daar zijn we blij mee", aldus René van Doorn, medeverantwoordelijk voor de horeca. "Want bij het Zomerspektakel mag een goede Italiaan natuurlijk niet ontbreken."

Alle andere deelnemers hebben na het voorgaande jaar hun eigen specialisme uitgewerkt. Sebastiaan IJs, uit de Van Nesstraat, biedt naast ambachtelijk schepijs ook churros. Voor brownies kun je terecht bij 'Maestro dell'Espresso' Pim Verbokkem. Grand Café Eight gaat weer voor de snelle hap met saté, poffertjes, borrelhapjes en kroketten. Keurslager Loek van Vliet wijkt niet af van broodjes beenham van het Livar varken en hamburgers en ALFREDS serveert als vanouds patat. Tommy Kitchen serveert opnieuw de nigiri-maki sushibox, mini loempia's en streetfood. Bij De Dyck kunnen bezoekers terecht voor hotdogs en Fizzi serveert dit jaar lekkerbek en gamba saté.  

Sapori da Stefano
Giulia en Stefano Garau zijn de grondleggers van Sapori da Stefano, gevestigd in winkelcentrum Atlas. Naast het afhalen van Italiaans eten en het restaurant verzorgen ze ook de catering. "Tijdens het Zomerspektakel serveren wij plaatpizza’s, Panozzo, divers belegde Panini en een cocktail Spritz. Meedoen aan het Zomerspektakel biedt ons een mooie kans om onze naamsbekendheid te vergroten, waar we heel blij mee zijn. We willen graag samen met anderen hier een gaaf evenement van maken", aldus de eigenaren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.