Algemeen

Ook geen streekvervoer bij staking op 28 mei

Eerder werd al bekend dat werknemers van de NS op dinsdag 28 mei hun werk stilleggen en er de hele dag geen treinverkeer mogelijk is in een groot deel van Nederland. De werknemers in het streekvervoer hebben zich ook aangesloten bij de stakingen in het openbaar vervoer.

Dat betekent dat er op 28 mei ook geen busvervoer mogelijk is in de regio Alphen. Forensen die met het openbaar vervoer naar hun werk gaan zullen een andere oplossing moeten vinden.

FNV meldt dat ze met de actie strijden voor een beter pensioen. De onderhandelingen voor een beter pensioen liepen vorig jaar vast. De eerdere staking op 18 maart werd eerder gestopt in verband met de aanslag in Utrecht. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.