Ook het Alphens Korenfestival afgelast

De coronacrisis waart rond, het regent afgelastingen dit jaar. Het Alphens Korenfestival voegt zich nu ook in dit rijtje. De recente ontwikkelingen hebben namelijk ook de organisatie van het Korenfestival doen besluiten het evenement tot een nader te bepalen datum uit te stellen.

"Zo jammer", zegt Frans Lems, voorzitter van de Stichting Groene Hart Korenfestival. "Wij hadden zulke leuke dingen voorbereid. We hebben twee mooie nieuwe locaties kunnen toevoegen, namelijk de Oudshoornsekerk met haar prachtige akoestiek en Vogelpark Avifauna. Daarnaast hadden we twee ponten geregeld die de bezoekers en koren gratis naar de verschillende bestemmingen zouden brengen. We hadden meer deelnemende koren dan ooit."

Op dit moment worden de mogelijkheden onderzocht om te komen tot verplaatsing naar een latere datum in het jaar. "Maar mocht dit niet lukken dan gaan we gewoon voor 8 mei 2021. Deze datum stond al vast", aldus Frans.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.