Kinderboerderij Bospark

Ook Kinderboerderij Bospark weer open

Kinderboerderij Zegersloot opende op 2 juni de deuren voor dierenliefhebbers. Nu nemen ze de volgende stap en gaat Kinderboerderij Bospark iedere woensdagmiddag weer open.

Elke woensdagmiddag van 14:00 tot 16:30 uur zal Kinderboerderij Bospark de deuren openen voor bezoekers. Uiteraard kan dit alleen met inachtneming van maatregelen. Zo is het verplicht om je handen te desinfecteren voordat je de dieren gaat aaien. “Verder is de stal gesloten voor publiek en verwachten wij dat iedereen 1,5 meter afstand houdt van onze vrijwilligers”, aldus Kinderboerderij Bospark.

En ga je binnenkort langs bij Kinderboerderij Bospark? Dan kun je gelijk bewonderen hoe het pasgeboren damhert de eerste stapjes vooruit zet.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Theater

Er moet opnieuw geld worden bijgelegd bij Theater Castellum. Nu gebeurt dat elk jaar, dus we hoeven hier niet verbaasd over te zijn. Deze keer al helemaal niet, want het is een gevolg van de coronacrisis. Iedereen staat nu in het rood speciaal in de culturele sector.

Voor Kinderen gisteren 17:21

Culturenplein op het Topaasplantsoen feestelijk geopend

Onder toeziend oog van veel publiek is op vrijdagmiddag 10 juli het Culturenplein aan het Topaasplantsoen in Alphen geopend. Wethouder Gert-Jan Schotanus was aanwezig bij de onthulling van het bord.

Overige gisteren 16:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit.

Overige gisteren 15:12

Scootmobielruimte voor bewoners aan de Aardster

Voorheen moesten de bewoners van de Aardster in Alphen hun scootmobiel in de galerij stallen, maar daar komt verandering in. Vanaf volgende week kunnen zij namelijk gebruikmaken van een nieuwe scootmobielruimte naast het gebouw.