Josh Walet

Ook vandaag rijden er minder bussen vanwege stakingen

Vrijdag 24 februari wordt er wederom gestaakt door het streekvervoer. Dit betekent dat in Alphen aan den Rijn vandaag maar 45 procent van de bussen zullen rijden.

Tijdens de staking van vandaag zal meer dan de helft van de ritten uitvallen. Houd hier rekening mee wanneer je met het Openbaar Vervoer moet reizen. Ben je benieuwd of je bus of trein toch rijdt – check dan vlak voor je reis de reisplanner.

Betere cao

De staking van vandaag en afgelopen woensdag wordt georganiseerd om een betere cao af te dwingen. Eerder dit jaar werd al gestaakt door leden van de FNV. Ook vorig jaar vonden er stakingsacties plaats. In september en oktober hebben werknemers van het streekvervoer ook al gestaakt, omdat zij het niet eens waren met de werkomstandigheden.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.