Advertorial Algemeen

Automobilist overleden bij botsing Oostkanaalweg

De Oostkanaalweg tussen Alphen aan den Rijn en Ter Aar is voorlopig afgesloten voor alle verkeer. Op de provinciale weg zijn een personenauto en een vrachtwagen donderdagmiddag frontaal op elkaar gebotst.

Even na 16.00 uur botsten de vrachtwagen en de personenauto op elkaar op de Oostkanaalweg (N460), niet ver van de rotonde met aansluiting op de Zegerbaan. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

De politie heeft bevestigd dat de bestuurder van de personenauto is overleden als gevolg van het ongeval. De bestuurder is nog niet geïndentificeerd.

De toedracht van het ongeval wordt door de politie onderzocht. De weg blijft voorlopig afgesloten.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels vandaag 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.