Ingezonden

Op een derde van de uitdaging!

Nou daar ben ik weer. We zitten alweer in eind februari en dat betekent dat we op een derde van onze uitdaging zitten!

Iedere dag ben ik nog heerlijk aan het hardlopen. De kilometers heb ik de afgelopen 5 weken zelfs uitgebreid naar langere afstanden. Van 5 á 6 km naar 7 á 8 km en één keer in de week een lange afstand van rond de 14 km. Dit is natuurlijk nodig, omdat ik straks in mei de halve marathon van Leiden ga lopen.

Twee weken geleden heb ik contact gehad met het Maxima Centrum. We gaan binnenkort bij ze langs om te ervaren en te horen van de kinderen hoe goed het Maximacl Centrum voor hun zorgt en leuke dingen organiseert. Hier hebben we natuurlijk ook al veel over gelezen en elke keer als ik weer ga rennen voelt het ook goed dat ik dit doel heb gekozen. Ze hebben dit hard nodig en dan voelt het goed dat ik daar een steentje aan bij kan dragen.

Ook ik heb al mooie, lieve woorden mogen ontvangen van vele Alphenaren en een aantal mooie donaties voorbij zien komen. Ik hoop ook dat dit blijft komen, zodat ook jullie je steentje bijdragen aan de zorg voor deze kinderen en organisatie en hun de steun geven die ze nodig hebben.

Ik ga in ieder geval nog even door en zie het eerste half jaar al in zicht. Wel hoop ik op beter weer aangezien het maar blijft regenen in ons mooie landje, maar goed het voorjaar komt eraan dus dat komt vast goed.

Still going strong,

Dennis


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.