Naomi Zoutman

Op reis met Naomi: Oud en Nieuw vieren in Amsterdam

In deze blog vertel ik hoe Oud en Nieuw er dit jaar voor mij uitzag, één van mijn lievelingsfeesten in het jaar. 

Allereerst: happy new year! Wauw, wat een jaar is het geweest hé? Nou, dat kun je wel zeggen! In december reflecteer ik altijd op het afgelopen jaar, zo fijn! Ik deel een aantal vragen met je die ik (onder andere gebruik) voor in mijn dagboek en het bepalen van mijn doelen in 2020. Terugkijken is ontzettend belangrijk en heel inzicht gevend.

Wat waren jouw doelen voor 2020? Heb je deze behaald en gerealiseerd? Zo ja, ben je hier trots op en dankbaar voor? Wat laat jij in het oude jaar en wat nodig je uit voor het nieuwe jaar? Wat heb jij nodig om van 2021 een magisch jaar te maken? Wat is jouw grootste les of overwinning van 2020?

Oud en Nieuw is één van mijn lievelingsfeesten in het jaar. Ondanks dat dit jaar anders was dan alle andere jaren tot dusver, wat het maken van een keuze wat uitdagender maakte had ik ook onwijs veel zin in deze jaarwisseling.

Ik besloot het klein te vieren met drie magische vrouwen in Amsterdam bij mijn vriendin Joy. Zij woont op elf hoog en de vuurwerkshow is vanaf die hoogte pure magie! Om 00:00 uur stonden we met zijn vieren heerlijk te genieten van een glas bubbels en de fantastische vuurwerkshow, puur genieten!

De bedoeling was dat ik hier zou blijven slapen, maar de dames gingen slapen en ik was daar nog niet klaar voor, dus besloot ik te partycrashen bij vrienden in Utrecht. Dus vanaf Amsterdam mijn auto ingesprongen op weg naar Utrecht om ze daar te verrassen. En die verrassing is goed gelukt! We hebben daar heerlijk in de woonkamer gedanst, zo fijn! Als je niet naar een feestje toe kan, dan haal je het feestje naar jou toe, toch?!

In de auto onderweg naar de bestemmingen kreeg ik zoveel mooie realisaties, die krijg ik sowieso heel vaak als ik lekker alleen in de auto zit en aan het cruisen ben, heerlijk. Ik voel me zo ongelooflijk vrij. Dat ik kan gaan en staan waar ik wil, wanneer ik wil, dat ik een auto tot mijn beschikking heb die mij (pretty much) overal naar toe brengt en mij nooit in de steek laat. Daarnaast realiseer ik mij (opnieuw) hoe intens gelukkig ik ben. Ah man, wat is dat een lekker gevoel! Ik vind het zo mooi om terug te kijken op het afgelopen jaar, alle magische momenten, leerprocessen, bijzondere keuzes, diepte en hoogtepunten nog eens af te spelen. Wauw, wat gebeurt er een hoop in een jaar! Hoe vaak sta jij hier bij stil?

Ik hoop binnenkort mijn reis weer echt voort te kunnen zetten en eind januari weer lekker kan plannen waar ik wanneer naar toe ga en oeh, als ik dit schrijf gaat er een wervelwind aan kriebels af in mijn buik. Stay tuned lieve mensen!

Voordat ik afsluit heb ik nog een wens voor je die ik met je wil delen: voor 2021 gun ik je onvoorwaardelijke liefde, heel veel zegeningen, dat je in goede gezond en met heel veel dankbaarheid en levensvreugde door dit jaar mag groeien vanuit liefde voor jezelf en jouw omgeving waarin groei, dankbaarheid, liefde, geluk, compassie en gezondheid centraal mogen staan voor je.

Dikke knuffel en tot volgende week!

Naomi


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie vandaag 14:10

Flinke achtervolging door Kerk en Zanen, drie verdachten aangehouden

Zondagavond 11 april vond er een flinke achtervolging plaats door Alphen, waaronder door Kerk en Zanen en het industriegebied. Hierbij reed de bestuurder meerdere keren tegen het verkeer in. De bestuurder van de auto bleek iets te diep in het glaasje gekeken te hebben.

Weer in Alphen vandaag 12:42

De maandag begon in Alphen met (natte) sneeuw

Aan de weerspreuk ‘april doet wat hij wil’ lijkt ook op maandag 12 april weer geen woord gelogen. Vier seizoenen in één dag is namelijk ook vandaag weer het geval. De zon wisselt zich nu af met wolkenvelden, maar vanochtend kregen we in Alphen ook te maken met (natte) sneeuw.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 10:55

Toyotarijders het meest 'merktrouw'

EDM onderzocht met het brandswitchmodel de merkloyaliteit van autobezitters in Nederland. Wat blijkt? Nederlanders zijn steeds minder merktrouw, maar Toyota rijders juist steeds meer. Is jouw volgende auto ook weer een Toyota? 

Overige vandaag 10:18

Gespot: jacht Somnium vaart door de Rijn

Het was weer passen en meten deze maandagochtend. Het 55 meter lange jacht Somnium voer namelijk door de Rijn in Alphen. En dat leverde zoals altijd weer mooie plaatjes op.