Naomi Zoutman

Op reis met Naomi: tot rust komen in Breukelen

Deze week schrijf ik mijn blog vanuit Breukelen! Vrienden van mij die hier wonen zijn op familiebezoek in Duitsland en ik mag het huis en de planten gezelschap houden én tegelijkertijd wat volledige tijd en ruimte voor mezelf hebben.

Ik ben nu drie maanden bezig met deze geweldige reis door Nederland. Gaat het zoals ik gepland heb? Euhm, nee! Maar, ben ik dan aan het genieten? Jazeker! Waar ik van tevoren bijvoorbeeld niet aan gedacht had/rekening mee gehouden heb, is hoe uitdagend het in energie zou zijn om geen vaste eigen stabiele basis te hebben.

Natuurlijk heb ik wel een basis bij mijn vriend thuis, maar dat is niet mijn thuis. Een echt thuis heb ik dus al drie maanden niet. Dat is zeer uitdagend en daarom ben ik Patrick en Cecily super dankbaar dat ik hier in Breukelen mag zijn om echt even volledige tijd en ruimte voor mezelf te hebben. En die had ik nodig, aangezien ik nu nog lekker rozig ben van een middagdutje, héérlijk! Bij aankomst lag er een leuk welkomstbriefje op tafel met de mededeling dat er bij de openhaard maar liefst vier (!) cadeaus op mij liggen te wachten.

Naast dat de reis anders gaat dan ik gepland had en ook echt wel vermoeiend is, leer ik ongelooflijk veel. Ik ontmoet veel nieuwe mensen, ik zie heel veel verschillende manieren en stijlen van leven. Ik leer heel veel culturen én (geloofs)overtuigingen kennen. Het is een bijzondere reis, een héle bijzondere reis en ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt.

Zou jij het nu leuk vinden om mij én het team van Alphens.nl te helpen met op reis met Naomi in deze bijzondere periode? Dat kan! Laat dan even in de reacties weten wat jíj leuk zou vinden om terug te zien en waarom je dat leuk lijkt. Ons lijkt het ontzettend leuk om jullie onderdeel te maken van deze reis en daarvoor kunnen wij jullie input goed gebruiken. Dus, wil jij ons helpen? Laat dan snel jouw reactie hieronder even weten!

Dankjewel voor het lezen, ik wens je een fantastische dag toe en namens mijzelf en het team van Alphens.nl wensen wij jullie magische feestdagen toe!

Liefs,

Naomi


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 14:53

Europa lonkt voor Alphense zwemmer Daan Sonneveld (15)

De Alphense zwemmer Daan Sonneveld (15) heeft afgelopen weekend in Eindhoven een mooie prestatie neergezet. Hij was één van de jongste deelnemers en bewees dat hij nu al een echte rugslagspecialist is. 

Politie vandaag 14:10

Flinke achtervolging door Kerk en Zanen, drie verdachten aangehouden

Zondagavond 11 april vond er een flinke achtervolging plaats door Alphen, waaronder door Kerk en Zanen en het industriegebied. Hierbij reed de bestuurder meerdere keren tegen het verkeer in. De bestuurder van de auto bleek iets te diep in het glaasje gekeken te hebben.

Weer in Alphen vandaag 12:42

De maandag begon in Alphen met (natte) sneeuw

Aan de weerspreuk ‘april doet wat hij wil’ lijkt ook op maandag 12 april weer geen woord gelogen. Vier seizoenen in één dag is namelijk ook vandaag weer het geval. De zon wisselt zich nu af met wolkenvelden, maar vanochtend kregen we in Alphen ook te maken met (natte) sneeuw.