Naomi Zoutman

Op reis met Naomi: tot rust komen in Breukelen

Deze week schrijf ik mijn blog vanuit Breukelen! Vrienden van mij die hier wonen zijn op familiebezoek in Duitsland en ik mag het huis en de planten gezelschap houden én tegelijkertijd wat volledige tijd en ruimte voor mezelf hebben.

Ik ben nu drie maanden bezig met deze geweldige reis door Nederland. Gaat het zoals ik gepland heb? Euhm, nee! Maar, ben ik dan aan het genieten? Jazeker! Waar ik van tevoren bijvoorbeeld niet aan gedacht had/rekening mee gehouden heb, is hoe uitdagend het in energie zou zijn om geen vaste eigen stabiele basis te hebben.

Natuurlijk heb ik wel een basis bij mijn vriend thuis, maar dat is niet mijn thuis. Een echt thuis heb ik dus al drie maanden niet. Dat is zeer uitdagend en daarom ben ik Patrick en Cecily super dankbaar dat ik hier in Breukelen mag zijn om echt even volledige tijd en ruimte voor mezelf te hebben. En die had ik nodig, aangezien ik nu nog lekker rozig ben van een middagdutje, héérlijk! Bij aankomst lag er een leuk welkomstbriefje op tafel met de mededeling dat er bij de openhaard maar liefst vier (!) cadeaus op mij liggen te wachten.

Naast dat de reis anders gaat dan ik gepland had en ook echt wel vermoeiend is, leer ik ongelooflijk veel. Ik ontmoet veel nieuwe mensen, ik zie heel veel verschillende manieren en stijlen van leven. Ik leer heel veel culturen én (geloofs)overtuigingen kennen. Het is een bijzondere reis, een héle bijzondere reis en ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt.

Zou jij het nu leuk vinden om mij én het team van Alphens.nl te helpen met op reis met Naomi in deze bijzondere periode? Dat kan! Laat dan even in de reacties weten wat jíj leuk zou vinden om terug te zien en waarom je dat leuk lijkt. Ons lijkt het ontzettend leuk om jullie onderdeel te maken van deze reis en daarvoor kunnen wij jullie input goed gebruiken. Dus, wil jij ons helpen? Laat dan snel jouw reactie hieronder even weten!

Dankjewel voor het lezen, ik wens je een fantastische dag toe en namens mijzelf en het team van Alphens.nl wensen wij jullie magische feestdagen toe!

Liefs,

Naomi


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens.nl Magazine gisteren 14:43

Vrijwilliger Arry Zwaan: ‘’Het is een uit de hand gelopen hobby’’

Elke vereniging heeft ze: de duizendpoten waarvan het werk dat ze doen voor de club niet altijd direct zichtbaar is. Ze zijn de ‘Haarlemmerolie’ voor de club en dus vrijwel onmisbaar. Een lichtend voorbeeld daarvan is ARC’er Arry Zwaan. Ik spreek hem in mei, als hij ‘dienst’ heeft om de organisatie rond de eerste trainingen in coronatijd te regelen.

Romeinen gisteren 11:59

ROMEINEN Caligae

De Romeinen hadden een traditie in leer bewerken die tot op de dag van vandaag grotendeels hetzelfde is gebleven. Het leer werd gelooid en geverfd. Schoenen, laarzen en slippers waren kleurrijk, rijkelijk gedecoreerd en stevig.

Weer in Alphen 16 jan. 2021 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine 16 jan. 2021 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.