Advertorial Verkeer en vervoer

Op vakantie? Doe de zomercheck bij Auto- & Voertuigenhandel Alphen voor maar € 40

Het zal je maar gebeuren: je bent op weg naar je vakantiebestemming en je auto begeeft het. Ga daarom voorbereid op vakantie en doe de zomer Auto- & Voertuigenhandel Alphen voor maar € 40.

Auto- & Voertuigenhandel Alphen B.V. is specialist in in- en verkoop van nieuwe en gebruikte occasions, motoren en scooters. Daarnaast kun je bij het autobedrijf ook terecht voor het laten poetsen van je auto, zowel interieur reiniging als het schoonmaken van de buitenkant. Ook hebben ze aircoservice vanaf € 50 het voor vullen van een airco.

Zomercheck

Auto- & Voertuigenhandel Alphen heeft voor deze zomer een leuke aanbieding. Voor slechts € 40 kun je daar namelijk terecht voor een zomercheck. De gespecialiseerde monteurs zullen je voertuig nagaan en onderzoeken of deze klaar is voor de zomervakantie. Zo voorkom je dat je op de snelweg richting Frankrijk langs de weg komt te staan.

Neem contact op >


Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.