Parkvilla / Gerhard Witteveen
Advertorial Cultuur

Op vakantie met Dirk Scheele bij Parkvilla

Het is bijna zomervakantie en dan starten de zomerweken met buitentheater, films, inspirerende workshops en muziek bij Parkvilla. Op 19 juli geeft kinderpopster Dirk Scheele de aftrap met een swingend vakantie-popconcert.

Deze buitenvoorstelling voor kids van 2 tot 7 jaar is een zonnige voorstelling met veel bekende zomerliedjes. Dirk beleeft volop avonturen en iedereen komt terecht op de camping, een kinderboerderij, zelfs op hoge bergen en in verre landen, waar jong en oud echte dolfijnen én de hond van Dirk ontmoeten. De voorstelling van Dirk Scheele is het startsein voor het zes weken durende zomerprogramma van Parkvilla waarin veel activiteiten voor kids staan gepland.

Dirk toert al meer dan 25 jaar langs theaters en poppodia met zijn vrolijke liedjes, is dagelijks te zien op Nickelodeon en heeft een populair YouTube-kanaal met meer dan 40.000 abonnees. Hij trekt volle zalen met zijn hits.

Kijk op www.parkvilla.nl/zomerweken voor meer informatie. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.