Advertorial Werken

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom naar het banenfestival!

Dit jaar wordt er een modern en feestelijk banenfestival georganiseerd. Er staan ruim zestig ondernemers die uitdagende banen hebben voor jou!

Ali B. is er om iedereen een warm welkom te geven. Hij start met een energizer om frisse energie te geven om de volgende stap te nemen in je carrière. Dit is een unieke kans om je te oriënteren op de arbeidsmarkt, om in gesprek te gaan met mooie bedrijven uit de regio, op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en te bekijken op welke manieren je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Daarnaast kun je ook mooie profielfoto’s laten maken voor LinkedIn, sollicitatietrainingen volgen, meedoen aan workshops, je CV laten checken en nog veel meer.

Alle bezoekers zijn welkom! Jong, oud, opnieuw op zoek naar een baan, mogelijkheid om te switchen? Alles is mogelijk.

Je bent van harte welkom op zaterdag 6 november van 13:00 - 16:00 uur in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn (Castellumstraat 1) bij het Banenfestival! Deelname is gratis en inschrijven is niet nodig.

Bij de ingang moet je je QR-code (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag) laten zien. Vergeet niet ook een ID-bewijs mee te nemen!

image003.jpg


Meer nieuws

Dieren vandaag 15:43

Saywhat Bottles: herbruikbare flessen voor dieren in nood

Je plastic flesje inruilen voor een duurzame thermosfles en tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van miljoenen dieren: dat is mogelijk! In samenwerking met World Animal Protection is een speciale Saywhat Bottle ontwikkeld, elk met een eigen dier. Met deze duurzame fles steun je de dieren in nood en draag je bij aan een schonere oceaan.

Politie en handhaving vandaag 10:58

Meer meldingen van geluidsoverlast, hoe kun je dit beperken?

Als het lekker weer is krijgt de politie meer meldingen binnen over geluidsoverlast. Hoe zorg je ervoor dat je bijvoorbeeld ’s avonds in de tuin kan blijven zitten zonder dat je klachten krijgt, en hoe heb je minder last van je buren?