Froot
Advertorial Werken

Op zoek naar een parttime job? Bij Froot zit je goed!

Wil je een parttime job die je mooi kunt combineren met schoolgaande kinderen? Lekker bijverdienen in je tussenjaar of naast je studie? Met pensioen maar wil je toch nog wat doen? Wie je ook bent en wat je ook doet, bij Froot zit je goed!

Het jonge en gezellige Alphense bedrijf Froot zorgt overal voor blije en gezonde medewerkers. Van bedrijven tot aan scholen en ziekenhuizen, door Froot kunnen zij allemaal genieten van een verrassend en lekker fruitaanbod. En daar zien steeds meer bedrijven de voordelen van in.

Om ervoor te zorgen dat al deze kistjes, gevuld met lekker en gezond fruit, bij heel zakelijk Nederland terechtkomen, zoekt Froot bezorgers. Vooral van maandag tot en met woensdag en in het weekend is het bij Froot erg druk en kunnen ze een paar extra handen goed gebruiken!

Wat ga je doen?

Als bezorger bij Froot rijd je het hele land door met je eigen Froot Bus. Nee, geen 140 tot 200 stops per dag. Per dag bezoek je tussen de 25 en 50 klanten. Froot hecht namelijk waarde aan mensen blij maken en luisteren naar klanten. Niet elke paar minuten je bus in en uit dus. Froot zoekt daarom bezorgers die houden van rijden, niet van stoppen. En tijdens het rijden heb je alle tijd om een muziekje te luisteren.

Dat klinkt leuk, maar hoe ziet je werkdag bij Froot er dan uit? Je begint ’s ochtends vroeg met het inladen van je bus. Uiteraard is er, voordat je de bus instapt, nog tijd om een kopje koffie te drinken. Om een uur of zes, zeven ben je ready to go en vertrek je naar de eerste klant. Je rijdt vervolgens je eigen route, bezorgt het verse fruit en neemt de lege kistjes van de vorige keer mee terug. Aan het eind van de rit laad je samen met je collega’s de bus weer uit.

Versterk jij het team van Froot?

Het team van Froot werkt hard en probeert van iedere dag een feestje te maken. Dus, zoek jij een parttime job bij een te gek bedrijf waar je een band op kunt bouwen met klanten? Met jouw doorzettingsvermogen en blijdschap verwelkomt Froot je graag in hun team! Het is natuurlijk wel handig als je een rijbewijs B op zak hebt en beschikt over een gezonde dosis rijervaring (nee, Mario-kart telt niet).

Bezorger bij Froot iets voor jou? Zo kom je erachter: bel naar 085 - 065 3600 en vraag naar Jan Willem Hoek of Jeroen Beekman of solliciteer direct. Ze zitten met smart op je te wachten. Of stuur een mailtje naar info@froot.nu.


Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:59

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 12 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van boerenprotesten bij de PI Alphen en gedumpte containers met drugsafval tot aan een beschermde waterspitsmuis die Van der Valk in de weg zit. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater vandaag 15:33

Peter Pannekoek en Simone Kleinsma vervroegd in de verkoop

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat, zijn in volle gang. Hoewel het programma pas in mei bekend wordt gemaakt, kondigt Theater Castellum alvast twee grote namen aan: Peter Pannekoek komt in 2024 terug met ‘DNA’ en Simone Kleinsma is te zien in de gloednieuwe musical comedy ‘De Hospita’. Beide voorstellingen gaan vervroegd in de verkoop.

Oud Alphen vandaag 14:02

Oud Alphen: de vernieuwde Hofbrug was een ‘groote verbetering’

Wist jij dat je vroeger over de Hofbrug moest om naar het Hof van Alfen te gaan? Deze brug lag tussen de huidige Julianastraat en Prins Hendrikstraat. In de jaren ’30 werd de Hofbrug verbreed om het ook toegankelijk te maken voor auto’s.