Froot
Advertorial Werken

Op zoek naar een parttime job? Bij Froot zit je goed!

Wil je een parttime job die je mooi kunt combineren met schoolgaande kinderen? Lekker bijverdienen in je tussenjaar of naast je studie? Met pensioen maar wil je toch nog wat doen? Wie je ook bent en wat je ook doet, bij Froot zit je goed!

Het jonge en gezellige Alphense bedrijf Froot zorgt overal voor blije en gezonde medewerkers. Van bedrijven tot aan scholen en ziekenhuizen, door Froot kunnen zij allemaal genieten van een verrassend en lekker fruitaanbod. En daar zien steeds meer bedrijven de voordelen van in.

Om ervoor te zorgen dat al deze kistjes, gevuld met lekker en gezond fruit, bij heel zakelijk Nederland terechtkomen, zoekt Froot bezorgers. Vooral van maandag tot en met woensdag en in het weekend is het bij Froot erg druk en kunnen ze een paar extra handen goed gebruiken!

Wat ga je doen?

Als bezorger bij Froot rijd je het hele land door met je eigen Froot Bus. Nee, geen 140 tot 200 stops per dag. Per dag bezoek je tussen de 25 en 50 klanten. Froot hecht namelijk waarde aan mensen blij maken en luisteren naar klanten. Niet elke paar minuten je bus in en uit dus. Froot zoekt daarom bezorgers die houden van rijden, niet van stoppen. En tijdens het rijden heb je alle tijd om een muziekje te luisteren.

Dat klinkt leuk, maar hoe ziet je werkdag bij Froot er dan uit? Je begint ’s ochtends vroeg met het inladen van je bus. Uiteraard is er, voordat je de bus instapt, nog tijd om een kopje koffie te drinken. Om een uur of zes, zeven ben je ready to go en vertrek je naar de eerste klant. Je rijdt vervolgens je eigen route, bezorgt het verse fruit en neemt de lege kistjes van de vorige keer mee terug. Aan het eind van de rit laad je samen met je collega’s de bus weer uit.

Versterk jij het team van Froot?

Het team van Froot werkt hard en probeert van iedere dag een feestje te maken. Dus, zoek jij een parttime job bij een te gek bedrijf waar je een band op kunt bouwen met klanten? Met jouw doorzettingsvermogen en blijdschap verwelkomt Froot je graag in hun team! Het is natuurlijk wel handig als je een rijbewijs B op zak hebt en beschikt over een gezonde dosis rijervaring (nee, Mario-kart telt niet).

Bezorger bij Froot iets voor jou? Zo kom je erachter: bel naar 085 - 065 3600 en vraag naar Jan Willem Hoek of Jeroen Beekman of solliciteer direct. Ze zitten met smart op je te wachten. Of stuur een mailtje naar info@froot.nu.


Meer nieuws

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."

Advertorial Winkels vandaag 12:22

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Politiek vandaag 10:50

Gemeente Alphen aan den Rijn financieel gezond

Hoewel de gemeente het op papier goed doet wat betreft de financiën, is een waarschuwing op zijn plaats. Wethouder financiën, Gert van den Ham, meldt dan ook: "Voor nu ziet het er goed uit, maar de wereld is in beweging."