Koeien en Kaas
Advertorial Horeca

Op zondag eten kinderen gratis bij Koeien en Kaas

Wat is leuker dan het weekend afsluiten met een etentje? Koeien en Kaas maakt het nog leuker door kinderen op zondag GRATIS aan te laten schuiven!  

Niets is leuker dan een vrije zondag door te brengen bij Koeien en Kaas met de kinderen. Daarom mogen kinderen tot en met 12 jaar elke zondag gratis komen eten bij Koeien en Kaas. Kinderen mogen een gerecht kiezen van de kinderkaart. Eén kind is gratis bij minimaal 1 betalende volwassene. 

Heb je zin om met de kids uit eten te gaan? Reserveer dan via http://www.koeienenkaas.nl/alphen/#front-page-6. Vergeet niet om de actie te vermelden bij de reservering!

Koeien en Kaas is gevestigd aan de Hoofdstraat in Alphen aan den Rijn


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!