Koeien en Kaas
Advertorial Horeca

Op zondag eten kinderen gratis bij Koeien en Kaas

Wat is leuker dan het weekend afsluiten met een etentje? Koeien en Kaas maakt het nog leuker door kinderen op zondag GRATIS aan te laten schuiven!  

Niets is leuker dan een vrije zondag door te brengen bij Koeien en Kaas met de kinderen. Daarom mogen kinderen tot en met 12 jaar elke zondag gratis komen eten bij Koeien en Kaas. Kinderen mogen een gerecht kiezen van de kinderkaart. Eén kind is gratis bij minimaal 1 betalende volwassene. 

Heb je zin om met de kids uit eten te gaan? Reserveer dan via http://www.koeienenkaas.nl/alphen/#front-page-6. Vergeet niet om de actie te vermelden bij de reservering!

Koeien en Kaas is gevestigd aan de Hoofdstraat in Alphen aan den Rijn


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:49

Werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite

Sophie en Floor werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite. Samen met hun collega’s zetten ze zich elke dag weer in voor de beste zorg. Wat adviseren zij als iemand als wijkverpleegkundige wil werken?

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige gisteren 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.