De Thermen2
Advertorial Overige

Opa en oma week bij De Thermen2

In de week van 16 tot en met 20 mei is het opa en oma week bij zwembad De Hoorn. Tijdens de lessen baby- en peuterzwemmen mogen opa’s en oma’s gratis meedoen. Hierdoor betaal je alleen voor het kind. Aanmelden is niet nodig. Opa’s en oma’s kunnen zich voorafgaand aan de les melden bij de kassa. 

Baby-peuterzwemmen is bij De Thermen2 ongekend populair. "Baby-peuterzwemmen doe je niet alleen omdat het goed is voor het kind- maar ook omdat het heel gezellig is om samen met andere vaders en moeders, opa’s en oma’s samen te zwemmen."

Al vanaf drie maanden kunnen baby’s zwemmen. Kleintjes leren spelenderwijs te draaien, drijven en bewegen in het water. "Het stimuleert de fysieke en psychische ontwikkeling en versterkt de band tussen (groot)ouder en kind. Onze zweminstructeurs verzinnen de leukste spelletjes in en rondom het water."

Er is baby- en peuterzwemmen op maandag en vrijdag:
Groep 1: 6 weken tot 6 maanden van 09:00 tot 09:15 uur
Groep 2: 6 maanden tot 12 maanden van 09:15 tot 09:30 uur
Groep 3: 1 tot 2 jaar van 09:30 tot 10:00 uur
Groep 4: 2 tot 3 jaar van 10:00 tot 10:30 uur (plus 10 minuutjes om spullen op te ruimen)
Groep 5: 3 tot 4 jaar van 10:40 tot 11:30 uur

Dinsdag, alleen babyzwemmen
Groep 1: 6 weken tot en met 12 maanden van 18:30 tot 19:00 uur

Woensdagochtend, alleen voor peuters
3 tot 5 jaar van 09:00 uur tot 10:00 uur


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”