Josh Walet

Opbouw Jaarmarktkermis in volle gang

Op 20 september vindt in Alphen aan den Rijn de Jaarmarkt plaats. Traditiegetrouw start in de week vooraf de Jaarmarktkermis.

De Jaarmarktkermis vindt plaats van vrijdag 15 tot en met woensdag 20 september. Vanwege een gebrek aan ruimte in het Alphense centrum zal de kermis opnieuw op de parkeerplaats van ARC staan, het C.P. Mulderveld. De opbouw is inmiddels al een paar dagen aan de gang. Er zullen weer talloze attracties staan voor jong en oud. Zo is er een veertig meter hoog reuzenrad en staat de enorme Speed Booster er weer.

Openingstijden

De jaarmarkt is dagelijks geopend. Zie hieronder de openingstijden:

  • Vrijdag 15 september 15:00 tot 23:00 uur
  • Zaterdag 16 september 13:00 tot 23:00 uur
  • Zondag 17 september 13:00 tot 22:00 uur
  • Maandag 18 september 15:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag 19 september 15:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag 20 september 11:00 tot 23:00 uur

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Buslijn

Richting

Uitstaphalte

Frequentie

247

Uithoorn

Beerendrecht

1x per uur

147

Uithoorn

Beerendrecht

1x per uur

722

Bodegraven

Beerendrecht

1x per uur

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken vandaag 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk vandaag 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film vandaag 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement gisteren 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: