Josh Walet

Opbouw Jaarmarktkermis is van start gegaan

Vrijdag begint de Jaarmarktkermis. De opbouw van het kermisterrein is maandagochtend begonnen op het parkeerterrein bij ARC, waar de kermis voor de tweede keer zal plaatsvinden.

De eerste kermisexploitanten arriveerden maandagochtend op het C.P. Mulderveld in Alphen aan den Rijn. Zij zijn daar van start gegaan met het opbouwen van de eerste attracties. Hiervoor hebben zij de hele week nodig. Vrijdagochtend zullen alle kermisattracties op hun plek staan, want vrijdagmiddag gaat de kermis officieel open voor bezoekers.

Het kermisterrein wordt afgesloten met hekken, maar is verder vrij toegankelijk voor bezoekers. Dit jaar heeft de organisatie twee nieuwe attracties geregeld: de Speed Booster en de Ejection Seat. Ook de Reactor en de 65 meter hoge zweefmolen zullen weer op de Jaarmarktkermis staan. Daarnaast vind je de vertrouwde attracties voor jong en oud weer op de kermis.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.