Josh Walet
Advertorial Evenement

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.

Op 31 mei, 1 en 2 juni is het tijd voor de jubileum editie van het Zomerspektakel aan het Meer, het grootste festival van Alphen aan den Rijn en omstreken. Een heel weekend lang geniet jij als bezoeker van een steengoede line-up met topartiesten, een speciaal programma voor kids, sporten en bewegen tijdens de Obstacle Run, en natuurlijk op zondagochtend een inspirerende Zomerdienst aan het Meer. Kortom: drie dagen feest voor jong en oud.

Opbouw is begonnen

Voordat al die duizenden bezoekers kunnen genieten van het Zomerspektakel, moet eerst het evenemententerrein klaar worden gemaakt. Er gaat nog heel wat werk aan vooraf voordat jij kunt feesten op het evenemententerrein aan De Bijlen. Om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is voor de opening van het terrein op vrijdag 31 mei om 16:00 uur, zijn ze al van start gegaan met de opbouw.

Line-up vrijdag 2 juni

Op het podium zien we allemaal bekende gezichten terug. Vrijdag 31 mei trapt Snelle de avond af. In november bracht hij zijn gloednieuwe album ‘Achtentwintig’ uit. Gelukkig had hij het zo naar zijn zin op het podium in 2022, dat hij in 2024 terugkeert! Uiteraard samen met De Lieve Jongens Band. Daarna gaan we meezingen met de hits van Krezip. Bezoekers van het Zomerspektakel kunnen zich opmaken voor een spetterend optreden met een mix van oude en nieuwe hits. Vervolgens kan je gruwelijk uit je plaat gaan tijdens Shake the Lake. Een uur lang van links naar rechts, losgaan op guilty pleasures en meezingen met klassiekers en nieuwe hits. De afsluiter van de vrijdagavond is één van de meest vooruitstrevende en veelgevraagde artiesten ter wereld: Afrojack. Bereid je voor om weggeblazen te worden met een fenomenale set!

Heb je nog geen tickets voor vrijdag 31 mei? Voorkom dat je misgrijpt. Tickets scoor je via Zomerspektakelaanhetmeer.nl.

opbouw zomerspektakel 2024.jpg


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.