Josh Walet
Blog Opinie

Opeens voorbij

Het is heel vreemd. Spelers die inmiddels te kennen hadden gegeven na dit seizoen naar een andere club te zullen overstappen, hebben nu opeens zo maar hun allerlaatste wedstrijd voor hun huidige club gespeeld. In sommige gevallen is dat uitermate triest eigenlijk. Dat is zeker van toepassing op Stefan den Horder.

Sinds 2012 kwam Stefan uit in de selectie van ARC. Als er één speler is die me verbaasd heeft en zich bijzonder ontwikkeld heeft, is hij het wel. Een destijds door mij beperkt geachte voetballer, die wel heel snel was en zich immer uit de naad werkte, heeft Stefan het helemaal waar gemaakt. Hij speelde 206 wedstrijden in het eerste van ARC en produceerde zeventig goals. Zijn tijd bij ARC is voorbij, maar hij gaat zich ergens anders ongetwijfeld weer super nuttig maken. Hopelijk ziet de Alphense Racing Club ergens in mei of juni nog een mogelijkheid om een leuke afscheidswedstrijd te regelen. Want Stefan mag op deze manier niet zo maar met stille trom vertrekken.

Natuurlijk zijn er volop andere spelers in dienst van de Alphense voetbalclubs die nu plotseling hun allerlaatste wedstrijd voor hun club blijken te hebben afgewerkt, maar de meeste daarvan hadden een niet zo lange staat van dienst, een hele korte soms zelfs. Misschien Robin de Heij bij ARC en Arjan Ouwendijk bij Alphense Boys, maar Stefan den Horder moet uitgezwaaid worden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weer in Alphen gisteren 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine gisteren 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.

Coronavirus in Alphen gisteren 11:45

Dit zijn de regels rondom quarantaine

Weet jij hoe het nu ook alweer zit met quarantaine? Wanneer ga je in quarantaine en wat kun je doen als je thuis moet blijven? Hier staat het nog allemaal een keer op een rijtje.

Alphens.nl Magazine gisteren 10:21

Eigenaren Proto hebben vertrouwen in de toekomst

In de nacht van 26 op 27 juni 2020 sloeg het noodlot toe: een brand en de daarop volgende blus-actie verwoestten een groot deel van het monumentale pand waarin restaurant Proto is gevestigd. De eigenaren, de Griekse broers Nikos en Alexandros Baloumis, voelden de grond onder hun voeten wegvallen, maar zijn nu vooral optimistisch: “We hebben een succesvolle formule en komen in 2021 alleen maar sterker terug!”