Advertorial Economie

Open dag Bezemer Fitness tijdens Oldtimerdag

Zaterdag 15 september is het weer zover: de gezelligste Oldtimerdag van Nederland, natuurlijk in Alphen aan den Rijn! Meer dan 25.000 bezoekers komen deze dag langs Bezemer Fitness en wij nodigen u graag uit voor een gratis kopje koffie en een rondleiding!

Nieuw bij Bezemer Fitness is de eGym cirkel, deze kunt u op deze dag testen en zien! De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van acht volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor u in en al uw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor u binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijgt u via uw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. U traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Verder hebben we verschillende prijzen die u tijdens de Oldtimerdag kunt winnen als u deelneemt aan één van onze challenges! Tot zaterdag! Vanaf 10:00 staat de koffie klaar!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.