Roeivereniging Alphen

Open dag bij Roeivereniging Alphen op zaterag 17 september

De Alphense Roeivereniging organiseert op zaterdag 17 september van 10.00 tot 14.00 uur een open dag. Kom langs, stap in de boot en ontdek of roeien ook jouw sport is. Je bent van harte welkom in het verenigingsgebouw vlak naast de Zegerbrug. 

Roeien en rondleiding

Tijdens de open dag kun je zelf ervaren hoe het is om te roeien. Samen met een instructeur ga je een stukje roeien op het Aarkanaal. Ook krijg je een rondleiding door het verenigingsgebouw. Hier liggen de boten, is een gezellige bar en ook een sportruimte met indoorroeimachines. Roeiers van de Roeivereniging Alphen ontvangen je graag en beantwoorden al je vragen.

Roeien is een sport voor iedereen

Je kunt al roeien vanaf 10 jaar, zolang je maar een zwemdiploma hebt. Als je begint met roeien krijg je eerst instructie. Samen met anderen van jouw leeftijd en niveau. De instructeurs zorgen er in een paar maanden voor dat je de techniek goed onder de knie krijgt. Voor jeugd en studenten zijn er speciale trainingen, zij starten vaak in een skiff – een boot waar je in je eentje in zit. Volwassenen beginnen in een boot met 4 tot 5 personen. De Alphense Roeivereniging biedt naast sportiviteit ook veel gezelligheid.

Meld je hier aan voor de open dag en reserveer een plekje in de boot.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.