Advertorial Algemeen

Open dag bij Yogatreasure op zondag 20 januari

Na 10 jaar is Yogatreasure verhuisd naar een nieuwe locatie. De meeste mensen kennen Yogatreasure van de gezellige locatie aan de De Ruyterstraat in 'het Rode Dorp'. Echter door de geplande herbouw van een groot aantal woningen was er geen plaats meer voor het oude houten gebouwtje van de yogastudio. Dus moest Yogatreasure op zoek naar een geschikte andere locatie.

Na een intensieve renovatie, worden reeds vanaf 1 oktober alle lessen gegeven in het nieuwe pand aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 17a in Kerk & Zanen. Met twee grote, sfeervolle studio's is deze plek duidelijk groter dan voorheen en biedt volop ruimte.

Op zondag 20 januari van 12.00 tot 17.00 uur is er een Open Dag. Iedereen is dan welkom om binnen te lopen, de sfeer te proeven en kennis te maken met de vernieuwde Yogatreasure. Alle negen docenten zijn aanwezig om lessen te geven en vragen te beantwoorden. Uiteraard wordt er volop thee geschonken en is er ander lekkers.

Tijdens de Open Dag kun je ook meedoen of meekijken met één van de gratis introductielessen om te ontdekken of yoga iets voor je is. Door yoga ontwikkel je meer flexibiliteit, een soepeler, sterker en gezonder lichaam en balans tussen lichaam en geest. Bij Yogatreasure worden er diverse vormen van yoga gegeven zoals Yin yoga, Ashtanga, Vinyasa en Do-in yoga. Je wordt begeleid door ervaren en gediplomeerde docenten en zij bieden jouw de ruimte om jezelf in je eigen tempo te ontwikkelen. De yogalessen zijn niet zweverig of te moeilijk. Naast yogalessen worden er in de studio ook meditatielessen en massages gegeven. Regelmatig zijn er ook workshops en trainingen. 

In februari wordt gestart met Aerial yoga, waarbij je gaat 'vliegen' in een Aerial yoga doek. Uniek in Alphen aan den Rijn. Op de Open Dag wordt er een kleine demonstratie gegeven en is er tijd voor iedereen die dat wil, om zelf eens te vliegen.

Kijk voor meer informatie over de open dag en de gratis lessen op yogatreasure.nl/open-dag.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Kampdorp

Het Romeinse castellum Albaniana was een klein grensfort. Net als alle andere forten was ook het Alphense fort een magneet voor handelaren en ambachtslieden. Zij woonden in de vicus, het kampdorp. Daar woonden trouwens ook vrouwen en kinderen van de legionairs.

Politiek gisteren 10:35

Veel informatiemarkten na zomerreces politiek

De politieke partijen in Alphen aan den Rijn hebben donderdag 9 juli gevraagd om meer informatie over een waslijst aan onderwerpen die in de jaarstukken 2019, voorjaarsnota 2020 en kaderbrief 2021 voorbij komen. De raad wil inhoudelijk meer weten over waar de gemeente haar geld aan uitgeeft.

Horeca 11 jul. 2020 17:55

Twee weken na de grote brand bij Proto: Nikos en Alekos willen sterker terugkeren

Vandaag, zaterdag 11 juli, is het precies twee weken geleden dat Nikos en Alekos Baloumis zagen hoe een grote brand een ravage aanrichtte aan hun geliefde restaurant Proto. De broers zijn momenteel druk bezig om zo snel mogelijk weer open te kunnen: "We willen Proto terugbrengen op een efficiëntere, mooiere manier."