Advertorial Algemeen

Open dag bij Yogatreasure op zondag 20 januari

Na 10 jaar is Yogatreasure verhuisd naar een nieuwe locatie. De meeste mensen kennen Yogatreasure van de gezellige locatie aan de De Ruyterstraat in 'het Rode Dorp'. Echter door de geplande herbouw van een groot aantal woningen was er geen plaats meer voor het oude houten gebouwtje van de yogastudio. Dus moest Yogatreasure op zoek naar een geschikte andere locatie.

Na een intensieve renovatie, worden reeds vanaf 1 oktober alle lessen gegeven in het nieuwe pand aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 17a in Kerk & Zanen. Met twee grote, sfeervolle studio's is deze plek duidelijk groter dan voorheen en biedt volop ruimte.

Op zondag 20 januari van 12.00 tot 17.00 uur is er een Open Dag. Iedereen is dan welkom om binnen te lopen, de sfeer te proeven en kennis te maken met de vernieuwde Yogatreasure. Alle negen docenten zijn aanwezig om lessen te geven en vragen te beantwoorden. Uiteraard wordt er volop thee geschonken en is er ander lekkers.

Tijdens de Open Dag kun je ook meedoen of meekijken met één van de gratis introductielessen om te ontdekken of yoga iets voor je is. Door yoga ontwikkel je meer flexibiliteit, een soepeler, sterker en gezonder lichaam en balans tussen lichaam en geest. Bij Yogatreasure worden er diverse vormen van yoga gegeven zoals Yin yoga, Ashtanga, Vinyasa en Do-in yoga. Je wordt begeleid door ervaren en gediplomeerde docenten en zij bieden jouw de ruimte om jezelf in je eigen tempo te ontwikkelen. De yogalessen zijn niet zweverig of te moeilijk. Naast yogalessen worden er in de studio ook meditatielessen en massages gegeven. Regelmatig zijn er ook workshops en trainingen. 

In februari wordt gestart met Aerial yoga, waarbij je gaat 'vliegen' in een Aerial yoga doek. Uniek in Alphen aan den Rijn. Op de Open Dag wordt er een kleine demonstratie gegeven en is er tijd voor iedereen die dat wil, om zelf eens te vliegen.

Kijk voor meer informatie over de open dag en de gratis lessen op yogatreasure.nl/open-dag.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 14:02

Sinterklaas gearriveerd in het Alphense centrum

Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagochtend weer aangekomen in Alphen aan den Rijn. De goedheiligman kwam rond 11:30 uur aan op het Rijnplein, waar duizenden ouders en kinderen zich hadden verzameld.

Satire Opinie 15 nov. 2019 21:43

Gemeentesukkeltaris PeterDerk Wekx

Het blijft tobben met het gemeentehuis. Verspillingen, tergend langzame veranderingen, alles onder leiding van de gemeentesecretaris en bedekt met de mantel der liefde door burgemeester Spies. 

Blog Opinie 15 nov. 2019 20:08

MINERVA Cultuurplatform

De hele plaatselijke cultuursector is een ondergeschoven kindje. Dat is niet nieuw. Kunst en cultuur zijn geweldig belangrijk en interessant, maar mogen niks kosten. Als iets creatief is, denkt sowieso iedereen dat het wel gratis kan.