Fitnessclub Jawi
Advertorial Sport

Open dag Fitnessclub Orange

Op zondag 10 september 2023 opent Fitnessclub Orange haar deuren voor iedereen die graag kennis wil maken met fitness en het volgen van groepslessen en spinning. Van 09:00 tot 16:00 uur staat een team van professionele fitnesscoaches klaar om vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in de Fitnessclub. Tijdens de open dag kun je daarnaast profiteren van een leuke actie! 

Fitnessclub Orange is onderdeel van Fitnessclub Nederland en gevestigd in Alphen aan den Rijn, midden in het Groene Hart. Zij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom ben je bij hen verzekerd van de volgende voordelen: samen met een fitnesscoach wordt er aan de hand van een gratis fitheidstest een persoonlijk programma voor je opgesteld.  

Doordat ze recentelijk hebben verbouwd, sport je bij Fitnessclub Orange met de nieuwste (kracht)apparatuur van Technogym. Je werkt bij hen aan jouw fitheid door middel van deze professionele apparatuur, de Kinesiswand, of door het volgen van een groepsles. Door het grote aanbod aan groepslessen zit er altijd wel iets geschikts voor je tussen.  

Aangrenzend aan de Fitnessclub bevindt zich Aqua Vita Wellness: een wellnesscomplex met diverse sauna’s, stoombaden, zonnebank en zwembad. Met een upgrade op jouw fitnessabonnement kun je hier onbeperkt van gebruikmaken. Tussen 09:00 en 10:00 uur kun je hier een rondleiding krijgen tijdens de open dag! 

Ook is er op de club fysiotherapie aanwezig, heb je de mogelijkheid om natuurgeneeskundige therapie te volgen en bieden ze voedingsadvies. 

Abonnementen voor drie maanden    

Je kunt bij de Fitnessclub starten met een driemaanden abonnement, dat daarna maandelijks opzegbaar is. Kies je voor een jaarabonnement dan kun je gratis gebruik maken van een tijdelijke stop, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.    

Speciale open dag actie    

Zien ze je 10 september op de open dag? Als je op 10 september direct lid wordt, dan betaal je geen inschrijfgeld ter waarde van € 25 en ontvang je een mooie rugtas cadeau. Om te profiteren van deze open dag actie kun je jezelf ook de hele dag via de website inschrijven.


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.