Jawi
Advertorial Sport

Open dag op zondag 30 januari bij Jawi

Wachtte je tijdens de lockdown op hét moment om weer aan de slag te gaan met je sportieve doelen? Dat moment is nu! Kom zondag 30 januari naar de open dag van Jawi.

Dit is jouw kans om een kijkje te nemen in de fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of de club bij jou past. Wanneer jij je inschrijft tijdens de open dag op 30 januari, profiteer je van de open dag actie. Je krijgt dan namelijk een mooie sporttrui cadeau. Inschrijven kan op de club en online via de website.

Sporten tijdens corona

In de fitnessclub kun je veilig komen sporten. “We houden onze sportruimtes, apparatuur en kleedkamers goed schoon. Er is voldoende ruimte tussen de fitnessapparatuur en door de gehele ruimte vind je desinfectiedoekjes om de fitnessapparatuur na gebruik schoon te maken. Ook de groepslessenzaal is ingericht om te sporten op 1,5 meter.”

Verbeter je weerstand door regelmatig te sporten

Sporten is niet alleen gezond maar draagt ook bij aan een goede weerstand. “Een goede weerstand is, helemaal in deze tijd, van groot belang. Door regelmatig te sporten en te bewegen kun je je weerstand vergroten, zodat je minder vatbaar bent voor virussen en infecties. Onze fitnesscoaches helpen jou graag met het bereiken en behouden van een sportieve levensstijl.”

Succesformule

Jawi biedt hun leden vrijblijvend een gratis fitheidstest aan. “Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere zes weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!”

Abonnementen voor drie maanden

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement bij Jawi is namelijk vanaf drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Kies je voor een jaarabonnement, dan kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten.

Open dag actie

Tijdens de open dag kun je profiteren van een leuke actie. Wanneer jij je op zondag 30 januari tussen 10:00 – 16:00 uur inschrijft als nieuw lid krijg je een mooie sporttrui cadeau! Om te profiteren van deze open dag actie kun jij je ook de hele dag via de website inschrijven.

Wil je meer weten over Jawi? Volg hen dan via Instagram en Facebook.

Fitnessclub Jawi. Voor jou dichtbij.

Adres: Antonie van Leeuwenhoekweg 27B, Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172-492962
E-mail: alphenaandenrijn@fitnessclubnederland.nl 
Website: www.fitnessclubnederland.nl/clubs/alphen-aan-den-rijn/

Fitnessclub Nederland is de trotse partner van schaatsster Irene Schouten.


Meer nieuws

Dieren vandaag 15:43

Saywhat Bottles: herbruikbare flessen voor dieren in nood

Je plastic flesje inruilen voor een duurzame thermosfles en tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van miljoenen dieren: dat is mogelijk! In samenwerking met World Animal Protection is een speciale Saywhat Bottle ontwikkeld, elk met een eigen dier. Met deze duurzame fles steun je de dieren in nood en draag je bij aan een schonere oceaan.

Politie en handhaving vandaag 10:58

Meer meldingen van geluidsoverlast, hoe kun je dit beperken?

Als het lekker weer is krijgt de politie meer meldingen binnen over geluidsoverlast. Hoe zorg je ervoor dat je bijvoorbeeld ’s avonds in de tuin kan blijven zitten zonder dat je klachten krijgt, en hoe heb je minder last van je buren?