Mountain Lifestyle
Advertorial Sport

Open dagen bij winter(sport)shop Mountain Lifestyle

Scoor dit weekend je nieuwe winter(sport)outfit tijdens de open dagen bij Mountain Lifestyle! De open dagen vinden zaterdag 24 september en zondag 25 september tussen 10:00 en 17:00 uur plaats. De kortingen tijdens dit weekend lopen op tot 80%.

Of je nu op zoek bent naar een technische outfit waarbij je optimaal beschermt bent tegen diverse weersinvloeden of naar een wintersportjas die je ook casual kunt dragen, Mountain Lifestyle helpt je graag verder met deskundig advies. Mountain Lifestyle heeft prachtige collecties van onder andere Picture, Bergans, Colmar, Helly Hansen, Luhta, Oakley en meer.

Als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij de Bijlen 4 te Alphen aan den Rijn dan kun je ook shoppen op de webshop: www.mountainlifestyle.nl.


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.