Lodge Alphen
Advertorial Evenementen

Open dagen Lodge Alphen en spetterend Oktoberfest

Maak kennis met dé locatie voor feesten en partijen in Alphen aan den Rijn. Komend weekend van 10:00 tot 17:00 uur vinden de open dagen van Xperience Centre Alphen plaats. Hierbij ben je van harte uitgenodigd om kennis te maken met Lodge Alphen. 

Lodge Alphen is een locatie gelegen in het rustige en groene Zegerslootgebied. Met twee sfeervol ingerichte binnenruimtes is dit dé locatie voor ieder feest. Van bruiloft tot dansfeest met DJ, van vrijgezellenfeest tot verjaardag en van vergadering tot bedrijfsborrel. Combineer het feest met activiteiten zoals skiën of teambuildingactiviteiten. Alles is mogelijk. Komend weekend staan de deuren open en is het mogelijk om kennis te maken met de mogelijkheden bij Lodge Alphen. 

Naast de sfeervolle binnenruimtes beschikt de Lodge over een gezellige overdekte Biergarten. Uitgerust met eigen pizzahoutoven en bar. Wegens het succes van vorig jaar wordt hier komend jaar op 1 oktober het gezellige Lodge Oktoberfest herhaald. Dus trek je Lederhosen en Dirndl maar uit de kast en bestel nu je tickets, want vol = vol!


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.