Lodge Alphen
Advertorial Evenementen

Open dagen Lodge Alphen en spetterend Oktoberfest

Maak kennis met dé locatie voor feesten en partijen in Alphen aan den Rijn. Komend weekend van 10:00 tot 17:00 uur vinden de open dagen van Xperience Centre Alphen plaats. Hierbij ben je van harte uitgenodigd om kennis te maken met Lodge Alphen. 

Lodge Alphen is een locatie gelegen in het rustige en groene Zegerslootgebied. Met twee sfeervol ingerichte binnenruimtes is dit dé locatie voor ieder feest. Van bruiloft tot dansfeest met DJ, van vrijgezellenfeest tot verjaardag en van vergadering tot bedrijfsborrel. Combineer het feest met activiteiten zoals skiën of teambuildingactiviteiten. Alles is mogelijk. Komend weekend staan de deuren open en is het mogelijk om kennis te maken met de mogelijkheden bij Lodge Alphen. 

Naast de sfeervolle binnenruimtes beschikt de Lodge over een gezellige overdekte Biergarten. Uitgerust met eigen pizzahoutoven en bar. Wegens het succes van vorig jaar wordt hier komend jaar op 1 oktober het gezellige Lodge Oktoberfest herhaald. Dus trek je Lederhosen en Dirndl maar uit de kast en bestel nu je tickets, want vol = vol!


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.