Advertorial Economie

Open Huis Lunch bij Frames Offices

Frame Offices Alphen aan den Rijn nodigt u van harte uit voor onze 'Open Huis Lunch'. Wij bieden u graag de gelegenheid om de sfeer op onze locatie te proeven en u een rondleiding te geven door het gebouw.

WAAR: Flemingweg 8, 2408 AV, Alphen aan den Rijn
WANNEER: Donderdag 31 mei 2018 tussen 12:00 en 14:00 uur

Frame Offices Alphen aan den Rijn heeft na een interne make-over een nieuwe verdieping gereed gemaakt voor de verhuur van kantoorruimtes.

Het gebouw bestaat uit vier etages met prachtige kantoorunits daarbij beschikt het gebouw over een ruime lobby en souterrain met flexplekken. Op onze eerste etage bieden wij nieuwe kantoorruimtes aan welke bestemd zijn voor kleine en grote bedrijven. Frame Offices heeft tevens inspirerende vergaderruimtes tot haar beschikking welke toegankelijk zijn voor een gezelschap tot wel 170 personen.

Interesse in netwerken, flexwerken of in uw eigen kantoorruimte?! Dan verwelkomen wij u graag op 31 mei 2018 om 12.00 uur.  

Aanmelden kan tot maandag 28 mei 2018 via alphenadrijn@frameoffices.com.


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:47

Xtra Positive lanceert natuurlijke truffels

De Alphense ondernemers Frangken Tuhumena en zijn zoon Jason Tuhumena lanceren samen met businesspartner Roel Wolfert het nieuwe bedrijf XtraPositive.com. Xtra Positive lanceert organic truffles. De natuurlijke truffels van Xtra Positive verbeteren de stemming, energie en focus!

Politiek plein vandaag 16:01

Financiën Alphen op orde met CDA-wethouder aan de knoppen

De komende weken blikt het CDA met enkele bekende politici terug. Vandaag aan het woord: Kees van Velzen, wethouder namens het CDA, die terugkijkt op een mooie carrière en zijn inzet en betrokkenheid bij het openbaar bestuur. 

Advertorial Sport vandaag 12:35

Open dag op zondag 30 januari bij Jawi

Wachtte je tijdens de lockdown op hét moment om weer aan de slag te gaan met je sportieve doelen? Dat moment is nu! Kom zondag 30 januari naar de open dag van Jawi.