Advertorial Economie

Open huis voor Aarkadekwartier en Nieuwe Havenstraat

Speciaal voor nieuwbouwproject Aarkadekwartier en De Nieuwe Havenstraat organiseert Drieman Garantiemakelaars samen met Hofzicht makelaars een OPEN HUIS. De verkoop verloopt voorspoedig, maar in beide projecten zijn er nog enkele woningen beschikbaar.

Heeft u interesse, bezoek dan het Open Huis op zaterdag 6 oktober. Van 11.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom op het kantoor van Drieman Garantiemakelaars aan de Anne Frankkade 25 in Alphen aan den Rijn. Hier staat een verkoopteam voor u klaar om u verder te informeren over de ins en outs van het nog beschikbare aanbod in Aarkadekwartier en De Nieuwe Havenstraat.

Prijzen vanaf € 385.000,- v.o.n.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.