Parkvilla
Advertorial Theater

Open podium voor en door jongeren bij Parkvilla

Een bruisende en culturele vrijdagavond voor jongeren tussen de veertien en achttien jaar. Dat is het doel waar een aantal jongeren mee zijn gestart samen met Parkvilla, Jeugdtheaterhuis en Nieuwe Muziekschool Alphen.

Na een aantal bijeenkomsten heeft het geresulteerd in een tweede open podiumavond op 27 oktober om 19:45 uur bij Parkvilla. Tevens is het plan voor het einde van het jaar een graffitikunstwerk in Alphen aan den Rijn te creëren. "De deadline voor het inschrijven voor optredens op 27 oktober is geweest, maar publiek is natuurlijk van harte welkom. Op 8 december is er nog een podiumavond en op deze datum is het mogelijk om mee te doen. Iedereen tussen de veertien en achttien jaar is van harte welkom. Of je nu danst, muziek maakt, aan theater doet," aldus Jeroen de Meij van Parkvilla.

"Met dit project willen wij jongeren de invulling zelf te laten bedenken. Wij geven de mogelijkheden, zij bedenken het. Zo wordt de vrijdagavond een avond vol cultuur en activiteiten die aansluiten bij hun interesses. Een plek waar jongeren hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen", vertelt Jeroen de Meij. 

Bekijk voor meer informatie www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 16:58

Robert (29) over werken als Talent Sourcer bij Let's Recruit!

Let's Recruit! ontzorgt klanten in het volledige werving- en recruitmentproces, van de klantvraag tot en met het onboardingsproces. Robert Zweegman is Talent Sourcer bij Let's Recruit! en is gespecialiseerd in het zoeken naar nieuw talent voor hun klanten. Hoe hij dat doet? Dat legt hij graag aan je uit. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.