Parkvilla
Advertorial Theater

Open podium voor en door jongeren bij Parkvilla

Een bruisende en culturele vrijdagavond voor jongeren tussen de veertien en achttien jaar. Dat is het doel waar een aantal jongeren mee zijn gestart samen met Parkvilla, Jeugdtheaterhuis en Nieuwe Muziekschool Alphen.

Na een aantal bijeenkomsten heeft het geresulteerd in een tweede open podiumavond op 27 oktober om 19:45 uur bij Parkvilla. Tevens is het plan voor het einde van het jaar een graffitikunstwerk in Alphen aan den Rijn te creëren. "De deadline voor het inschrijven voor optredens op 27 oktober is geweest, maar publiek is natuurlijk van harte welkom. Op 8 december is er nog een podiumavond en op deze datum is het mogelijk om mee te doen. Iedereen tussen de veertien en achttien jaar is van harte welkom. Of je nu danst, muziek maakt, aan theater doet," aldus Jeroen de Meij van Parkvilla.

"Met dit project willen wij jongeren de invulling zelf te laten bedenken. Wij geven de mogelijkheden, zij bedenken het. Zo wordt de vrijdagavond een avond vol cultuur en activiteiten die aansluiten bij hun interesses. Een plek waar jongeren hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen", vertelt Jeroen de Meij. 

Bekijk voor meer informatie www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.