Josh Walet
Advertorial Overige

Opening buitenbad zwembad De Hoorn met Marco de Hollander

Al klaar om te zwemmen in het buitenbad? Het buitenbadseizoen bij zwembad De Hoorn wordt op maandag 2 mei feestelijk afgetrapt met een optreden van Marco de Hollander.

De volkszanger is zelf vaste zwemmer bij De Thermen2. Aan hem de eer om het buitenbad op maandag 2 mei om 10:30 uur met een klein optreden te openen. Dit doet hij onder aanwezigheid van zijn fans van Woutershof. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn, om een plons te nemen in het buitenbad en daarna lekker binnen verder te zwemmen.

De opening van het buitenbad duurt van 10:30 tot 11:00 uur. Na de opening sluit het buitenbad en is het reguliere rooster van toepassing. Op doordeweekse dagen is het buitenbad open voor banenzwemmen van 07:00 en 10:00 uur en van 18:00 tot 20:00 uur.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”

Advertorial Overige vandaag 10:55

Senioren colleges in het buurthuis AquaRijn

De komende twee maanden organiseert Buurthuis AquaRijn voor het eerst senioren colleges in samenwerking met stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Op woensdag 18 mei van 19:30 tot 20:30 uur zal het eerste college plaatsvinden: De inzet van slimme technologie bij rampenbestrijding. Toegang is gratis.