Buurthuis AquaRijn
Advertorial Overige

Opening Buurthuis AquaRijn tijdens Burendag

Zaterdag 25 september, op Burendag, wordt Buurthuis AquaRijn door wethouder Gert-Jan Schotanus officieel geopend, gevolgd door een optreden van dansschool Studio Forza, ook gevestigd in AquaRijn. De opening start om 13:30 uur en buurtbewoners zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Buurthuis AquaRijn is in de zomervakantie verbouwd tot een echte huiskamer voor de wijk Ridderveld. Jary, vestigingsmanager van AquaRijn: "Ik ben ontzettend trots op het resultaat. Het is een metamorfose waarbij de ruimte nu een gezelligere en warmere uitstraling heeft en we hopen dat eenieder zich thuisvoelt bij ons."

Buurthuis AquaRijn, is met 35.000 inwoners een belangrijke schakel in Ridderveld. In AquaRijn ontmoeten buurtbewoners elkaar, ontplooien zichzelf en kunnen ze deelnemen aan activiteiten.


Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.