Alphens.nl

Opening Frites Café Amai aan Hooftstraat

Op donderdag 22 augustus opent René van Rutten Frites Café Amai. Met dit nieuwe concept wordt een combinatie gemaakt van een drankje en frites en is hij na Amsterdam en Rotterdam de trendsetter in Alphen aan den Rijn.

Bij Frites Café Amai kun je terecht voor een heerlijke zak Vlaamse frites, huisgemaakte hamburgers, saté en een hotdog. Bij de frites hoort natuurlijk ook het stoofvlees, pulled-pork en de hete kip. Naast de speciale bieren, een biertje van de tap, kun je ook een lekker glas wijn of een cocktail bestellen.

Het pand aan de Hoofstraat is compleet verbouwd en in samenwerking met de gemeente is het plein omgetoverd tot een terras, waar je kunt genieten van je hapje en drankje.

Frites Café Amai zal zeker bijdragen aan een gezellige Hooftstraat!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!