Alphens.nl

Opening Frites Café Amai aan Hooftstraat

Op donderdag 22 augustus opent René van Rutten Frites Café Amai. Met dit nieuwe concept wordt een combinatie gemaakt van een drankje en frites en is hij na Amsterdam en Rotterdam de trendsetter in Alphen aan den Rijn.

Bij Frites Café Amai kun je terecht voor een heerlijke zak Vlaamse frites, huisgemaakte hamburgers, saté en een hotdog. Bij de frites hoort natuurlijk ook het stoofvlees, pulled-pork en de hete kip. Naast de speciale bieren, een biertje van de tap, kun je ook een lekker glas wijn of een cocktail bestellen.

Het pand aan de Hoofstraat is compleet verbouwd en in samenwerking met de gemeente is het plein omgetoverd tot een terras, waar je kunt genieten van je hapje en drankje.

Frites Café Amai zal zeker bijdragen aan een gezellige Hooftstraat!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 17:48

De sloop bij het Rode Dorp gezien van bovenaf

Vorige week is de sloop van het Rode Dorp in Alphen van start gegaan. De eerste woningen zijn inmiddels gesloopt, de komende weken volgt de rest. Op deze dronebeelden krijg je een indruk van hoe het Rode Dorp er nu uitziet.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 16:56

Dubbel jubileum bij Toyota Van Ekris

De Toyota dealer voor Nieuwkoop en Mijdrecht viert met volle trots het 12,5 jaar jubileum van Monique en Reinier. Beiden begonnen in hetzelfde jaar bij Van Ekris. Monique kwam het team van de administratie versterken en Reinier de receptie van de werkplaats.

Sport gisteren 16:17

Zes sportvelden bij ARC voorzien van LED verlichting

De nieuwe, energiezuinige LED verlichting van ARC is afgelopen donderdag door leverancier Sportverlichting.com opgeleverd. Deze LED verlichting vervangt op zes sportvelden van ARC de bestaande conventionele verlichting.

Politie gisteren 15:33

Oeps, foutje: ‘gestolen’ snorfiets blijkt toch niet gestolen

Op vrijdag zagen politieagenten een persoon op een snorfiets bij de Gnephoek rijden. Bij controle bleek de snorfiets als gestolen gesignaleerd te staan. Later bleek echter dat de aangever van de diefstal een verkeerd kenteken had doorgegeven.

Dieren gisteren 14:49

Boa’s controleren op loslopende honden vanwege overlast

Bijna overal in onze gemeente is het verplicht om je hond aan de riem te doen bij het uitlaten. Loslopen mag op de daarvoor aangewezen gebieden. Toch ontvangt de gemeente regelmatig meldingen omtrent overlast van honden.