Lisa van der Straaten

Opening High Side Burgers groot succes na emotionele dagen

Enkele dagen voor de officiële opening van het nieuwe restaurant van Paulos Dimitropoulos (28) in Alphen aan den Rijn ontstond er een tragische gebeurtenis. Het familierestaurant van van zijn vader, genaamd Olympia, werd op woensdag 20 september getroffen door een verwoestende brand. Het nieuws van deze ramp had een diepgaande impact op Paulos en zijn familie, maar ondanks de ontmoedigende situatie besloot hij vastberaden om de deuren van zijn nieuwe onderneming te openen.

High Side Burgers is geen gewoon burgerrestaurant; het is een luxe eetgelegenheid gevestigd in de Van Nesstraat in Alphen aan den Rijn. Paulos, de trotse eigenaar, benadrukt dat de hamburgers die ze aanbieden niet alleen bedoeld zijn om de honger te stillen, maar ook om een gezellige en verbindende eetervaring te creëren voor gezinnen en vrienden.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

HIGHSIDE_OPENING_LISAVANDERSTRAATEN-63.jpg

Olympia

Restaurant Olympia in Boskoop is het familierestaurant van de vader van Paulos, Spyros Dimitropoulos. Woensdag 20 september kregen de familie het verschrikkelijke bericht dat hun restaurant in vlammen stond. “Ik heb slecht geslapen en me veel zorgen gemaakt”, aldus Paulos. Na moeilijke dagen besloot Paulos dat de opening van zijn zaak niet afgeblazen moest worden.

Op de dag van de opening van High Side Burgers verzamelde een diverse groep mensen zich om het moment te vieren. Familieleden, vrienden, buurtbewoners en trouwe gasten van restaurant Olympia waren aanwezig om hun steun te betuigen. Om de sfeer te laten proeven werden er mini-hamburgers geserveerd.

Ben je benieuwd naar het menu? Bekijk het hier.

HIGHSIDE_OPENING_LISAVANDERSTRAATEN-31.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.