Lisa van der Straaten

Opening High Side Burgers groot succes na emotionele dagen

Enkele dagen voor de officiële opening van het nieuwe restaurant van Paulos Dimitropoulos (28) in Alphen aan den Rijn ontstond er een tragische gebeurtenis. Het familierestaurant van van zijn vader, genaamd Olympia, werd op woensdag 20 september getroffen door een verwoestende brand. Het nieuws van deze ramp had een diepgaande impact op Paulos en zijn familie, maar ondanks de ontmoedigende situatie besloot hij vastberaden om de deuren van zijn nieuwe onderneming te openen.

High Side Burgers is geen gewoon burgerrestaurant; het is een luxe eetgelegenheid gevestigd in de Van Nesstraat in Alphen aan den Rijn. Paulos, de trotse eigenaar, benadrukt dat de hamburgers die ze aanbieden niet alleen bedoeld zijn om de honger te stillen, maar ook om een gezellige en verbindende eetervaring te creëren voor gezinnen en vrienden.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

HIGHSIDE_OPENING_LISAVANDERSTRAATEN-63.jpg

Olympia

Restaurant Olympia in Boskoop is het familierestaurant van de vader van Paulos, Spyros Dimitropoulos. Woensdag 20 september kregen de familie het verschrikkelijke bericht dat hun restaurant in vlammen stond. “Ik heb slecht geslapen en me veel zorgen gemaakt”, aldus Paulos. Na moeilijke dagen besloot Paulos dat de opening van zijn zaak niet afgeblazen moest worden.

Op de dag van de opening van High Side Burgers verzamelde een diverse groep mensen zich om het moment te vieren. Familieleden, vrienden, buurtbewoners en trouwe gasten van restaurant Olympia waren aanwezig om hun steun te betuigen. Om de sfeer te laten proeven werden er mini-hamburgers geserveerd.

Ben je benieuwd naar het menu? Bekijk het hier.

HIGHSIDE_OPENING_LISAVANDERSTRAATEN-31.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.