Van der Valk Avifauna
Advertorial Horeca

Opening terras in de speeltuin van Avifauna

Vandaag heeft Van der Valk Avifauna positief bericht gekregen van de gemeente. Het terras in de speeltuin van Avifauna mag geopend worden!

Wil je deze meivakantie er nog lekker op uit met je kinderen? Breng dan een bezoek aan Van der Valk Avifauna. Hoe heerlijk is het, je zit lekker op het terras en je geniet van een drankje wanneer de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Het speeleiland en het woestijngebied met diverse klimtoestellen is geopend. De attracties zoals de trampoline, bootjes etc. en de amusementshal zijn helaas gesloten.

Aankomende woensdag heet Van der Valk Avifauna je graag van harte welkom tussen 12:00 en 18:00 uur. De speeltuin is enkel toegankelijk voor gasten van ons terras en eigen consumpties zijn niet toegestaan. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

De weeromstandigheden worden beter dus niets is leuker dan de meivakantie afsluiten bij Van der Valk Avifauna. Deze speciale opening is tijdelijk, als het vogelpark zijn deuren weer mag openen zullen de reguliere entree tickets weer gelden. 


Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:38

Met voorrang naar een gelijkvloerse woning

Ben je 50 jaar of ouder en zijn jouw kinderen de deur uit? Woon je in een eengezinswoning van Woonforte? Speciaal voor huurders die willen overstappen van een eengezinswoning naar een gelijkvloerse woning is er het project Passend (t)huis.

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Graan

In de eerste periode van het Romeinse castellum Albaniana moet het leger voor haar eigen voedsel zorgen. En dat is niet gemakkelijk. In de regio zijn op de hoger gelegen gronden wel ijzertijdboerderijen, maar de bewoners zijn zelfvoorzienend. De villa's, grote Romeinse productieboerderijen, ontbreken.

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas.