Gemeente Alphen aan den Rijn

Openingstijden gemeentehuis en Ecopark op Koningsdag en Bevrijdingsdag

Rondom de feestdagen in april en mei is de bereikbaarheid en dienstverlening van Gemeente Alphen aan den Rijn iets anders dan gebruikelijk. Hier vind je de bereikbaarheid en dienstverlening op Koningsdag en Bevrijdingsdag.

Koningsdag: 27 april

Op Koningsdag zijn alle gemeentelijke diensten gesloten. Alleen voor spoedeisende zaken kun je bellen met 14 0172. Het afvalbrengstation Ecopark De Limes is gesloten. Ook wordt er op Koningsdag geen PMD (Plastic, Metaal en Verpakkingen) en restafval ingezameld in Alphen. Dit gebeurt daarom op zaterdag 24 april.

Bevrijdingsdag 5 mei

Op Bevrijdingsdag zijn alle gemeentelijke diensten gesloten. Alleen voor spoedeisende zaken kun je bellen met 14 0172. Het afvalbrengstation Ecopark De Limes is op 5 mei op de gebruikelijke tijden geopend. Je kunt het Ecopark alleen op afspraak bezoeken. Het afval wordt zoals gewoonlijk ingezameld.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen gisteren 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer 8 mei 2021 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.