Josh Walet

Opgepakte Alphense vrachtwagenchauffeur vervoerde 70 kilo cocaïne

De Alphense vrachtwagenchauffeur die vorige week werd aangetroffen in de omgeving van Zeewolde met een andere lading dan op de vrachtbrief vermeld stond, had 70 kilogram aan cocaïne bij zich.

Dit meldt De Stentor. De 65-jarige chauffeur werd op dinsdag 13 juli staande gehouden door agenten van Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid. Tijdens de controle ontstond het vermoeden dat er iets niet in orde was met de lading. En dit vermoeden klopte.

Inmiddels is bekend dat de Alphenaar 70 kilogram cocaïne en een kleine hoeveelheid heroïne vervoerde. De drugs zijn goed voor een straatwaarde van 3,5 miljoen euro.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:35

Het nieuws van week 29 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van nieuwe locaties voor de Alphense kermissen en vernielingen bij de Kinderboerderij Bospark tot aan een scheur in de Koningin Julianabrug en de opening van Boekhandel Haasbeek in hun nieuwe pand. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 15:20

Zelfstandig wonen met een lichamelijke handicap? Dat kan

Verspreid over de flat Stortemelk heeft Woonforte vijftien bijzondere appartementen: de Fokuswoningen. Een Fokuswoning is een aangepaste, gelijkvloerse en rolstoeldoorgankelijke woning, die je huurt van de woningcorporatie.

Werken vandaag 14:03

Het nieuwe vacature aanbod van week 29

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Fabrica

Het eerste Alphense castellum is gebouwd in 'the middle of nowhere'. Langs een rivier ingeklemd tussen het land en het water. Albaniana ligt in een smalle corridor met als dichtstbijzijnde Romeinse legerbases Velsen en Vleuten. Dat betekent dat de mannen de eerste jaren op zichzelf zijn aangewezen.