Josh Walet

Opgepakte man is 19-jarige verdachte van schietpartij in Den Haag

Zaterdagavond heeft de politie op de Flemingweg in Alphen aan den Rijn een gesignaleerd persoon aangehouden. Dit na een zoekactie in de omgeving. De politie laat nu weten dat het om een 19-jarige man gaat.

Agenten troffen de gesignaleerde man zaterdag aan in de wijk Kerk en Zanen. Toen zij de man aan wilden houden, sloeg hij op de vlucht. Hierop schakelden de agenten versterking in. Met meerdere extra politiewagens ter plaatse is vervolgens een grote zoekactie in de buurt opgezet. Omdat het mogelijk om een vuurwapen gevaarlijke verdachte ging, droegen de agenten kogelwerende vesten.

Even later zagen agenten een voertuig rijden waar de gesignaleerde persoon in zat. De auto is vervolgens klem gereden op de Flemingweg. De politie heeft de man vervolgens aangehouden en de auto grondig doorzocht. Twee andere inzittenden mochten hun weg vervolgen.

De politie laat nu weten dat het gaat om een 19-jarige man. Hij is aangehouden in verband met betrokkenheid bij een schietpartij aan de Plantenoord in Den Haag. Deze schietpartij vond plaats op zaterdagavond 25 juni.

Aanhouding Flemingweg

Aanhouding Flemingweg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadsdichter vandaag 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.