Advertorial Economie

Opheffingsuitverkoop bij Tegelpitstop

Tegelpitstop, gevestigd aan de Maatschapslaan in Alphen aan den Rijn, houdt er mee op. "Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen", aldus eigenaar Ruud de Graaf. De inboedel van de tegeloutlet wordt nu met korting verkocht tijdens de opheffingsuitverkoop.

Tegelpitstop opende in 2017 de deuren in Alphen aan den Rijn. Door problemen met personeelsbezetting is besloten om de deuren binnenkort definitief te sluiten. "We zitten op een prachtige plek, maar helaas blijven de problemen met personeelsbezetting", aldus de Graaf.

Opheffingsuitverkoop
Sinds deze week is er opheffingsuitverkoop de Tegelpitstop. De hele inventaris van de winkel wordt verkocht. "Keramische tegels, licht of juiste hele donkere tegels, Belgische hardsteen, leisteenlook, alles moet weg. De producten allemaal A-merken", aldus de Graaf.

De mooie producten uit de winkel moeten zo snel mogelijk weg. "Wees er snel bij, want het gaat hard!"


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.