Joshua Bos

Oplettende bezoeker meldt gestolen auto aan de Preludeweg

Afgelopen weekend meldde een oplettende bezoeker van de Preludeweg dat hij al langere tijd een Audi in een parkeervak had zien staan. De auto is daarna afgesleept.

Naar aanleiding van de melding heeft de politie een controle uitgevoerd met de kentekenplaat. Hieruit bleek dat de auto als gestolen stond geregistreerd. Ook vond de politie nog twee ontvreemde kentekenplaten in de auto. De politie heeft de auto afgesleept.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 11:34

Laadpunten voor elektrische auto’s in Alphen aan de Rijn stijgt met 21%

In Alphen aan de Rijn is het aantal laadpunten voor elektrische auto’s in een jaar tijd gestegen met 21%. Deze groei vond plaats in april 2021 t/m april 2022. In het begin van 2021 stonden er 734 laadpunten verspreid door heel Alphen aan de Rijn, wat is gestegen naar 885.

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.