Baronie Haven

Oplevering Baronie Het Havenhuys vindt deze maand plaats

Het gebied Baronie Haven is volop in ontwikkeling. Het opleveren van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys gebeurt naar verwachting in de tweede helft van april.

Het Havenhuys betreft de tweede fase van het herontwikkelingsgebied en is door BVR Bouw Gorinchem BV gerealiseerd in opdracht van GREEN. Loostad Vastgoedontwikkeling verzorgt voor GREEN het projectmanagement en de directievoering. Er komen 30 appartementen en 4 penthouses. Het luxe woongebouw met twee liften en entrees beschikt straks over een eigen stallingsgarage met bergingen en parkeerplaatsen voor haar bewoners. Alle appartementen worden gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van de derde fase in Baronie Haven, met ruim 100 koop- en huurappartementen, penthouses en atelierwoningen. Uiteindelijk moet het gebied een uniek woon- en werkgebied worden.

baronie havenhuys


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 19:59

MINERVA Terrasdomper

We hebben het allemaal moeilijk met dat hele jaar corona. Ondernemers hebben het echter nog een graadje moeilijker en dan vooral ondernemers die zich bezighouden met kunst, cultuur, evenementen en horeca. Er is gewoon amper perspectief.

Sport vandaag 18:43

SERA en Alphens.nl sponsoren Fort Alpha

Bij het outdoor sportpark Fort Alpha kun je naar hartenlust sporten in de buitenlucht. SERA en Alphens.nl sponsoren naast de benummering van alle obstakels ook beide een obstacle. Hiermee hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.

Gemeente vandaag 16:22

Gemeente vraagt inwoners naar hun visie op toekomstbestendig begraven

De huidige begraafplaatsverordening moet worden geoptimaliseerd, dit met het oog op toekomstbestendig begraven. Dit voorjaar wordt hier een beleidsvisie voor gemaakt. Om dit samen te stellen vraagt de gemeente naar de visie van inwoners op toekomstbestendig begraven.

Cultuur vandaag 14:57

De grote Alphense roman van schrijver Erik Jan Harmens

Schrijver Erik Jan Harmens brengt dit najaar een roman uit met de plek waar hij opgroeide als speelveld, Alphen aan den Rijn. Het boek genaamd Rigolettohof is een ode aan zijn familie én aan Alphen.