Josh Walet

Oplichters actief rondom de Herenhof: “Waarschuw oudere mensen hiervoor”

Rondom de Herenhof zijn oplichters actief. Familie van één van de slachtoffers wil anderen waarschuwen voor de babbeltrucs.

“In de Herenhof en omstreken zijn hufters actief die binnen proberen te komen door te zeggen dat ze een verkeerd briefje in je brievenbus beneden hebben gedaan en vragen of je een pen hebt om een nieuw briefje te schrijven”, zo begint een Alphenaar op Facebook. Ze vervolgt: “De één houdt je aan de praat terwijl de ander je slaapkamer doorzoekt.”

Een tante van de vrouw is slachtoffer geworden van de nieuwe babbeltruc. “Als je wat ouder bent en nog in het goede van de mens gelooft, trap je hier in. Waarschuw oudere mensen hiervoor”, aldus de Alphenaar. De wijkagenten zijn op de hoogte gesteld van de oplichters.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.