Archieffoto

Opnieuw vaart miljoenenjacht door Alphen

Een enorm groot jacht in aanbouw is woensdag door de Oude Rijn in Alphen aan den Rijn gevaren. Het vaartuig is op weg naar Aalsmeer. Bij Koninklijke De Vries Scheepvaart in Aalsmeer wordt verder gebouwd aan het tientallen meters lange miljoenenschip.

Meerdere malen per jaar vaart een gigantisch groot jacht door de Alphense wateren die in Aalsmeer wordt gebouwd. Een van de prominentste schepen was de boot van Apple-oprichter Steve Jobs.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 13:14

Druk weekend voor de Alphense Reddingsbrigade

Dit jaar is een pilot van start gegaan voor toezicht houden bij de Zegerplas. De Alphense Reddingsbrigade (ARB) vindt het belangrijk dat iedereen veilig kan genieten van het water en zet zich hier graag voor in. Afgelopen weekend stonden zij weer naast de Speelvijver.

Maatschappelijk vandaag 11:58

Diamantweek 2022: een week vol complimenten en verrassingen

15 augustus arriveren 28 kinderen uit Amsterdam en hun begeleiders van Combiwel in Alphen aan den Rijn voor een week vol verrassingen én complimenten. Het idee is om de kinderen van 11-15 jaar die het op één of meerdere gebieden minder makkelijk hebben een onvergetelijke week te geven in hun eigen land.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 10:31

Verandert mijn leven als ik voor je zorg?

De Bibliotheek Rijn en Venen organiseert op dinsdag 20 september van 14:00 uur tot 17:00 uur de speciale meet-up “Moeder aan de lijn” in Parkvilla. Deze bijeenkomst is voor iedereen die zorgt of daarmee een keer te maken krijgt. Onder leiding van Eric Corton gaan mantelzorgers met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen aan de hand van fragmenten uit de film Moeder aan de lijn.