Oproep CVCA: hebben bedrijven interesse om te adverteren in een leegstaand winkelpand?

In het centrum van Alphen staan diverse panden leeg. Omdat het zonde is om geen gebruik te maken van de panden, doet de Vereniging van Eigenaren Commercieel Vastgoed Centrum Alphen (CVCA) een oproep aan bedrijven. De CVCA ziet namelijk mogelijkheden om bedrijven te laten adverteren in de leegstaande winkelpanden.

De CVCA wil inventariseren of bedrijven geïnteresseerd zijn om een leegstaand pand tegen een voordelig tarief te huren om producten, diensten of tickets aan te bieden. Zij hopen het winkelcentrum hiermee meer invulling te kunnen geven. Tegelijkertijd kan het interessant zijn voor bedrijven buiten het centrum van Alphen. Op deze manier word je namelijk ook zichtbaar in het Alphense stadshart in plaats van alleen daarbuiten. Zo krijgt een ander soort publiek de kans om kennis te maken met jouw producten, diensten of tickets.

Hoe zou dat dan precies in zijn werk gaan? Met posters en andere attributen kun je als bedrijf het leegstaande winkelpand inrichten. Door barcodes of QR-codes op een zichtbare manier toe te voegen aan de poster, kunnen voorbijgangers eenvoudig jouw producten, diensten of tickets aanschaffen. Over de techniek die hiervoor nodig is hoef je je geen zorgen te maken, die wordt er namelijk bij geleverd.

Heb jij interesse om te adverteren in een leegstaand winkelpand? Laat dit dan weten aan de CVCA door contact op te nemen met Arno via arno@alphens.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie gisteren 18:55

Politie arresteert Alphenaren voor witwassen en drugshandel

Op dinsdagochtend 27 oktober heeft de politie drie Alphenaren aangehouden. Twee Alphenaren (34 en 35) zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. De andere Alphenaar (22) is aangehouden als medeverdachte. 

Onderwijs gisteren 18:24

Lyceumleerlingen komen voor het eerst in het nieuwe schoolgebouw

Een feestelijke dag voor leerlingen van het Groene Hart Lyceum in Alphen. Zij mochten op dinsdag 27 oktober namelijk voor het eerst kennis maken met hun nieuwe school. Alle leerjaren volgden apart van elkaar een programma op school om het gebouw te leren kennen. Woensdag is de eerste echte lesdag in het nieuwe schoolgebouw.

Advertorial Horeca gisteren 17:49

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Politie gisteren 17:22

Jongens fietsen over straat met ‘coronabanner’

Het was een merkwaardig gezicht toen politieagenten zaterdagnacht drie jongens in de Planetenbuurt zagen fietsen. Zij hadden namelijk een banner met daarop de coronaregels bij zich.