Alphoto/Henk Langerak

Oproep: inschrijving bevrijdingsrit ‘Vrij aan de Rijn’ door Alphen

Ter ere van 75 jaar vrijheid op 5 mei 2020 wordt er een bevrijdingsrit georganiseerd met oude legervoertuigen door de gemeente Alphen aan den Rijn. Heb jij een oud militair voertuig, schrijf je dan in!

De coördinatie is in handen van het Comité Bevrijdingsfeest van de stichting Alphense Oranje Vieringen. Zij nodigen eigenaren van militaire voertuigen uit om zich in te schrijven voor deze unieke rondrit. ‘Vrij aan de Rijn’ is een lange rondrit van 50 km en gaat door alle 8 kernen van de gemeente Alphen aan den Rijn. De start is in Zwammerdam, daarna gaat de tocht verder via Aarlanderveen, Alphen centrum, Koudekerk a/d Rijn, Hazerswoude-Rijndijk (Lunch-stop), Hazerswoude-Dorp, Benthuizen en de tocht eindigt in Boskoop, waar tevens het eindfeest plaats zal vinden.

Ben jij eigenaar van een oud militair voertuig? Schrijf je dan in via vrijadrijn@aovinfo.nl met onderstaande gegevens.

Inschrijven

Eigenaren van militaire voertuigen worden hierbij uitgenodigd om zich in te schrijven voor deze unieke rondrit met een gezellige start, 4 intochten, 3 doorkomsten en eindfeest. Lunch is gratis. Deelname bivak Hazerswoude 4 op 5 mei op eigen kosten. Tevens krijgen jullie een kleine tegemoetkoming in de brandstofkosten.

Inschrijving deelname met een militair voertuig:
Naam: 
Adres: 
Woonplaats:     
Mobiele telefoon:          
E-mail: 

Wenst deel te nemen met een militair voertuig
Type voertuig:
Kenteken:
Deelname aan bivak van 4 op 5 mei: ja / nee
Toestemming plaatsing in app groep: ja / nee

Na inschrijving krijgt u nader bericht over meldplaats en verdere noodzakelijke zaken.
Uw voertuig dient minimaal WA verzekerd te zijn.
De kinderen met begeleiders en muzikanten die meerijden zijn verzekerd via de Gemeente Alphen a/d Rijn.

Gaarne deze inschrijving mailen naar vrijadrijn@aovinfo.nl
Per post kan ook: VRIJ ad RIJN p/a Groningenstraat 116 2408 GN Alphen a/d Rijn
Nadere info: Jaap Spaargaren: 06-51645715


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?

Alphens Restaurantweek gisteren 18:38

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.

Overige gisteren 16:46

Nieuw in de Raadhuisstraat: Fab Hair

Waar je de kapsalon voorheen kon vinden boven Gaaf in de Julianastraat, verwelkomen eigenaressen van Fab Hair, Michelle en Pascale, je vanaf 1 september graag in de Raadhuisstraat!

Advertorial Overige gisteren 15:01

Feestje? Sebastiaan ijs komt bij je scheppen!

Veel mensen kennen als de weg naar Sebastiaan ijs. Maar… ze kennen daar ook de weg naar jou! Deze zomer heeft ijssalon Sebastiaan namelijk een zomerse actie met de ijs Tuk Tuk: de Schep & Go-actie!

De Heerlijkheid van Alfen gisteren 13:42

Feestelijke presentatie ‘De Heerlijkheid van Alfen’

Op zondag 6 september van 13.00 tot 16.00 uur worden de beleefroutes van ‘De Heerlijkheid van Alfen’ gepresenteerd tijdens een historisch feestje in Cultuurcentrum Parkvilla en Park Rijnstroom. 

Verkeer en vervoer gisteren 12:57

Verbreden fietspad Prins Bernhardlaan Alphen aan den Rijn

Het fietspad langs de Prins Bernhardlaan, tussen de Albert Schweitzerbrug en de Prinses Irenelaan in Alphen aan den Rijn wordt verbreed. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het actieplan “Fiets” om tweerichtingsfietspaden langs de hoofdwegen aan te leggen en/of te verbeteren.