Alphens EV

Oproep: solliciteer bij het Alrijne Ziekenhuis

De zorgsector heeft zijn handen vol door de coronacrisis en ziekenhuizen komen personeel tekort. Daarom roept het Alrijne Ziekenhuis mensen op om te solliciteren als verpleegkundige, anesthesiemedewerker en arts.

“We zijn hard op zoek naar verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers en artsen”, laat woordvoerder Simone Loomans weten. “Al het personeel is hard nodig om alle coronapatiënten te helpen. Hulp is enorm welkom!”

Ben jij verpleegkundige, anesthesiemedewerker of arts en wil je een bijdrage leveren in de strijd tegen het coronavirus? Help het Alrijne Ziekenhuis en meld je aan via www.werkenbijalrijne.nl/je-bent-welkom.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!