De Thermen2

Oproep: wie is de Romeo die met een jonge dame gezwommen heeft in De Hoorn?

“Welke jonge man heeft op dinsdagavond 29 juni tussen 20:00 uur en 21:00 uur in De Hoorn gezwommen?” Die oproep plaatste De Thermen2 vorige week op Facebook in de hoop de Romeo van een jonge dame te vinden. Dat leverde honderden likes en deelacties op, maar leidde nog niet naar de juiste persoon.

Op de bewuste dinsdagavond hebben een jonge dame en jonge man samen gezwommen/getraind in zwembad De Hoorn in Alphen. Na afloop gingen beiden hun eigen weg, zonder gegevens uitgewisseld te hebben. Daar lijkt de jonge dame van te balen, want zij schakelde de hulp van De Thermen2 in om erachter te komen wie deze Romeo is.

Naar aanleiding daarvan plaatste De Thermen2 een oproep op hun Facebookpagina in de hoop de Romeo op het spoor te komen. “Je reed in een Volkswagen en had een beugel. Ze heeft het laatste sprintje niet kunnen winnen, dus ze is in voor revanche!” De oproep kon rekenen op honderden likes en deelacties. Alle moeite heeft helaas nog niet geleid naar de vondst van de jonge man.

Denk jij te weten wie de Romeo is? Stuur dan een PB naar De Thermen2 voor de gegevens van de dame.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Kunst vandaag 16:16

Alphense kunstenaar VijfB tovert oude silo om tot blikvanger

De Alphense kunstenaar Joost Zwanenburg oprichter van VijfB heeft de oude voersilo van Uilen-dierenpark de Paay in Beesd onherkenbaar omgetoverd tot een waanzinnige blikvanger. Op de silo zijn nu prachtige kamelen weiden te zien.

Overige vandaag 15:32

Gezocht: maatjes voor mensen met dementie

Winnie is dit voorjaar dementiemaatje geworden van dhr. Fraterman. Iedere week fietsen of wandelen ze middag samen. Hoewel hij last heeft van dementie bedenkt dhr. Fraterman altijd zelf de tochten. Onderweg vertelt hij haar over vogels in de polders, waar Winnie veel van leert. 

Advertorial Eten en drinken vandaag 14:55

Verhalen uit Champagne: ontdek de champagnestreek bij La Bodega ’87!

Eigenaar Dennis van Veen reed tijdens zijn vakantie langs de Franse wijngaarden en de champagnestreek, waar hij uiteraard een tussenstop maakte. “Als echte wijnliefhebber en eigenaar van een wijnwinkel, voel je je als een kind in een snoepwinkel bij een champagnehuis in Frankrijk.”

Algemeen vandaag 12:04

Rondleidingen over Zwammerdamschepen weer mogelijk

Je kan je weer aanmelden voor een gratis rondleiding over Romeins Zwammerdam, op dinsdagmiddagen! Dit is de locatie waar het Romeinse vrachtschip, dat in Museumpark Archeon ligt, is gevonden.