Ivo Rikkert
Advertorial Theater

Opvliegers in Theater Castellum

Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen ‘Opvliegers’ komen de vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman met een gloednieuw feelgoodconcert: Opvliegers Girls on Fire! De enige opvliegers die je wél wilt, kun je op woensdag 1 februari beleven in Theater Castellum.

Het concept is in een nieuw jasje gestoken, want de dames staan niet als een personage, maar als zichzelf op het toneel. Het resultaat is een show vol hits die elke vrouw uit volle borst kan meezingen, zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Een vriendinnenconcert over thema’s als ouder worden, vriendschap, romantiek en natuurlijk ook de overgang, inclusief alle ongemakken die daarbij komen kijken.

50+ and still on fire

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in ‘a men’s world’? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot.

Joep Onderdelinden

Antje Monteiro: “Dit is een van de meest kwetsbare, maar ook een van de leukste dingen die ik in het theater heb gedaan. Samen met regisseur en schrijver Joep Onderdelinden werken we aan een voorstelling waarbij er meegezongen, meegedanst, maar ook zeker veel gelachen kan worden. De nummers en verhalen die in de brainstormsessie naar boven kwamen waren al zo leuk, ik kan niet wachten tot we dit in het theater kunnen laten zien!”

Tickets

Zing, dans en lach mee op woensdag 1 februari (aanvang 20:15 uur) bij hét vriendinnenuitje van het jaar. Kaarten zijn te koop via de website.


Meer nieuws

Werken gisteren 16:59

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 38

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Film gisteren 15:07

Film Onder het Maaiveld junior tijdens Bodemdierendagen

Tijdens de Bodemdierendagen Van 22 september tot en met 8 oktober is de film Onder het Maaiveld junior te zien bij Parkvilla op 1, 4 en 8 oktober. Minibeestjes op groot scherm. Een film voor kinderen van 7 tot 14 jaar met prachtige ondergrondse beelden van bodemdieren en een mooi verhaal over de relatie tussen boven- en ondergrondse diversiteit.

Blog Sport gisteren 13:15

Gunstige bekerloting Alphense clubs

De loting voor de eerste knock-out ronde van het bekertoernooi heeft voor de drie overgebleven Alphense clubs goed uitgepakt.

Overige gisteren 10:07

Opening High Side Burgers groot succes na emotionele dagen

Enkele dagen voor de officiële opening van het nieuwe restaurant van Paulos Dimitropoulos (28) in Alphen aan den Rijn ontstond er een tragische gebeurtenis. Het familierestaurant van van zijn vader, genaamd Olympia, werd op woensdag 20 september getroffen door een verwoestende brand. Het nieuws van deze ramp had een diepgaande impact op Paulos en zijn familie, maar ondanks de ontmoedigende situatie besloot hij vastberaden om de deuren van zijn nieuwe onderneming te openen.