Castellum
Advertorial Overige

Oscaravond in Castellum

In de nacht van 9 op 10 februari worden voor de 92e keer de meest prestigieuze filmprijzen, de Oscars, uitgereikt in Hollywood. Daarom opent Castellum speciaal op maandag 10 februari haar deuren, zodat je nog één keer kunt genieten van de allerbeste films op het witte doek.

Een mooie kans om twee films die al uit de bioscoop zijn, Joker en Once Upon a Time...in Hollywood, (nog een keer) te zien. De grote kanshebber en alom geprezen oorlogsfilm 1917 wordt natuurlijk ook vertoond. Kaarten voor de films zijn vanaf nu online te bestellen. Voor aanvangstijden en meer informatie ga naar www.theatercastellum.nl.

Nederlandse kanshebber
Het oorlogsepos 1917 van de Britse regisseur Sam Mendes blijft het goed doen in de Nederlandse bioscopen. Het imposante drama draait, zeker in de weekenden, voor uitverkochte zalen in Castellum. De film vertelt over twee Britse soldaten die in een race tegen de klok een boodschap moeten overbrengen aan een regiment dat in een Duitse hinderlaag dreigt te lopen. Mendes baseerde de film onder meer op de verhalen van zijn opa die tijdens de Eerste Wereldoorlog in Vlaanderen vocht. Het epos geldt als een van de grote kanshebbers bij de Oscars. De Nederlandse grimeur Tristan Versluis maakt kans op een beeldje voor beste visagie!

Doe mee aan de winactie en maak kans om 3x2 kaartjes te winnen!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige vandaag 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen vandaag 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie vandaag 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.