Pixabay

Oud-basisschooldirecteur ook in hoger beroep schuldig gevonden

De 35-jarige Khalid T. is ook in hoger beroep schuldig bevonden. Eerder kreeg de oud-directeur van de Alphense basisschool An Noer acht maanden van de Haagse rechtbank voor ontucht met de destijds 13-jarige Nina.

De gevangenisstraf van acht maanden heeft T. al in voorarrest uitgezeten. De straf kreeg hij opgelegd omdat hij op 15 augustus 2017 seks heeft gehad met de nu 15-jarige Nina. Dit vond plaats in een hotel in Gouda. De hof neemt het T. extra kwalijk dat hij zijn seksuele behoeften boven het welzijn van Nina heeft gezet. Na afloop heeft het 13-jarige meisje zich zorgen moeten maken over of ze een soa had of dat ze zwanger was geraakt.

Advertentie

Volgens T. heeft hij geen seks gehad met het destijds 13-jarige meisje en kan hij daarom geen schuld bekennen. Nina had zelf een advertentie geplaatst op een sekswebsite, waarin ze 21 jaar oud was. T. zag geen reden om te
twijfelen aan haar leeftijd omdat ze volwassen overkwam.

Het hof ziet geen enkele reden om aan de verklaring van het meisje te twijfelen. Ook vindt het hof dat het niets af doet aan zijn schuld dat T. dacht dat het meisje ouder was. Ook in hoger beroep werd geoordeeld dat T. te makkelijk handelde toen hij het genoegen nam met de boodschap dat ze geen ID bij zich had. Volgens de rechter moeten minderjarige meisjes in alle tijden beschermd worden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 15:34

Meerdere bekeuringen uitgedeeld afgelopen weekend

De boa’s en de politie hebben het afgelopen weekend in totaal elf boetes uitgeschreven, waaronder zeven voor bezoekers die de hekken bij de Zegerplas verplaatste, en vier voor het negeren van de maatregel voor 1,5 meter afstand.

Winactie Horeca vandaag 13:07

Win 4x1 bak met ijs van IJssalon Sebastiaan

Het is prachtig weer buiten en dat schreeuwt natuurlijk om lekker ijs. Voor alle ijsliefhebbers hebben we goed nieuws, want wij mogen namens IJssalon Sebastiaan 4 bakken met ijs weggeven!

Advertorial Coronavirus in Alphen vandaag 11:49

Alphense Quarantaine Borrel

Het zijn bijzondere tijden. Maar bijzondere tijden dwingen de ondernemers om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar om creatief te denken. Zo ook André Linting, die normaal gesproken met zijn mobiele oesterbar 'Oesterkrakers' op festivals te vinden is. Hij bedacht daarom de Alphense Quarantaine Borrel!